Luni, 8 februarie 2010, se lanseaza proiectul ecologic Linked to Green

person Horeca
access_time_filled

 

  linked-greenAsociatia Young Professionals Club, cu sprijinul Centrului Cultural American, va lansa la inceputul lunii februarie proiectul ecologic Linked to Green. in cadrul conferinÅ£ei de presa, vor fi prezentate direcÅ£iile de acÅ£iune ale proiectului Linked to Green prin care se urmareÅŸte incurajarea colectarii selective de deÅŸeuri din ambalaje in locaÅ£iile HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Baruri). Proiectul Linked to Green presupune implementarea ÅŸi monitorizarea colectarii selective de deÅŸeuri din ambalaje in 20 de locatii HoReCa din BucureÅŸti prin intermediul colectorului-partener al proiectului pe o perioada de 4 luni. Linked to Green dezvolta ÅŸi o platforma online de comunicare intre locaÅ£iile HoReCa ÅŸi colectori – www.linkedtogreen.ro, comunicare de durata care va duce la o conÅŸtientizare mai mare a nevoii de protecÅ£ie a mediului. Mai mult, in urma participarii la proiect, locaÅ£iile HoReCa vor primi calificativul Linked to Green, ceea ce va populariza conceptul ÅŸi la nivelul clienÅ£ilor locaÅ£iilor participante. ConferinÅ£a de presa va avea loc luni, pe data de 8 februarie 2010, incepand cu ora 17:30, Sala Paris Rive Gauche in incinta Hotelului Novotel, Calea Victoriei nr. 37B.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302