Mustarie traditionala amenajata in orasul Sibiu

person Horeca
access_time_filled

Mustarie traditionala amenajata in orasul Sibiu

Pasionatii de vin vor gasi in perioada 9-12 octombrie, la Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, o adevarata“Mustarie traditionala”, care isi propune sa reinvie placutul obicei al proprietarilor de vie la culesul strugurilor, cand acestia amenajau un spatiu langa podgorie si serveau trecatorii cu must din struguri proaspat storsi, Ãimpreuna cu mancaruri alese.

poza eveniment vin

Iubitorii de must sunt asteptati zilnic intre orele 11-21 la Carciuma din Batrani, unde are loc evenimentul, si unde se vor putea infrupta si dintr-un adevarat festin culinar: la ceaun se vor prepara la foc mic tocanite de oaie, papricas de pui, mamaliguta; se vor face cocoloase cu branza de burduf, pe gratar va sfarai pastrama de oaie, cotletul si ceafa de porc; toate acestea potrivindu-se cum nu se poate mai bine cu mustul proaspat.

Mustaria va fi realizata de reprezentantii podgoriei Ciumbrud din judetul Alba, care vor face must de struguri, chiar in fata doritorilor si vor pune la dispozitie o gama de vinuri de calitate net superioara, mai multe soiuri de vin de masa, alb si rosu, cupajate dupa  retete  de succes,  garantate  de peste 20 ani.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302