Fratii Bazzara lanseaza a treia carte despre cafea la TriestEspresso Expo

person Horeca
access_time_filled

Fratii Bazzara lanseaza a treia carte despre cafea la TriestEspresso Expo

Bazzara

Fratii Franco si Mauro Bazzara, autorii bestsellerului “Sistemul de Productie al Cafelei Espresso” vor prezenta la a cincea editie a TriestEspresso Expo din acest an mult asteptata carte “Degustarea Cafelei”. Al treilea volum despre cafea al proprietarilor companiei Planet Coffee contine 400 de pagini in limbile italiana si engleza, cu peste 500 de poze si ilustratii si opinii ale celor mai importanti experti ai cafelei din intreaga lume. Faptul ca inainte de lansare au fost vandute peste 2.000 de exemplare ale cartii denota succesul acestei publicatii.

coffe tasting

Activitatea in domeniul cafelei a familiei Bazzara si a Planet Coffee a inceput in Trieste in anii ’60 cand fondatorul Dionisio Bazzara a hotarat sa preia“La Brasiliana, the Trieste coffee company”. Pasiunea pentru “elixirul magic”, cum Ãil numea Dionisio Bazzara s-a manifestat in acest oras inca din 1719, cand comertul cu cafea a inceput sa se dezvolte. Pana acum cativa ani, exista un numar mare de oameni care veneau in Trieste special ca sa cumpere cateva kilograme de cafea, macinata in stilul caracteristic italian. Dionisio Bazzara si-a dedicat viata acestor oameni pentru ca ei sa guste ceva special si unic, spunand “Cafeaua devine espresso numai atunci cand este preparata la cele mai inalte standarde”.

cafeea

Fratii Bazzara au introdus si promovat o imagine complet noua pentru dezvoltarea brandurilor lor Bazzara Espresso si Brasiliana Caffe. Planet Coffee, cu sediul in Trieste, produce si vinde 25 de blenduri de cafea, din care 12 sunt single origin Bazzara gourmet, destinate in principal sectorului HoReCa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302