Bergenbier a lansat o bere nefiltrată
În data de 5 mai, producătorul Bergenbier a lansat o bere cu specială – Bergenbier Nefiltrată din Grâu. Malțul din grâu în combinație cu orzul și hameiul tradițional oferă berii un gust bogat și o culoare aparte. Însă, pentru a fi savurată ca la carte trebuie urmați câțiva pași, și anume înainte de fi consumată, Bergenbier Nefiltrată din Grâu trebuie răcită la 4 grade C și turnată conform „ritualului de turnare”. ,,…pe baza unei tradiții vechi de secole, am creat Bergerbier Nefiltrată din Grâu, o bere care păstrează gustul autentic al unei beri albe”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing al Bergenbier S.A.
Bergenbier este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piața românească, ocupând poziția a 3-a în industria locală a berii (conform datelor MEMRB pentru anul 2009).
BERGENBIER S.A. activează în România din anul 1994. În prezent compania are aproximativ 600 de angajați. Portofoliul BERGENBIER S.A. cuprinde Bergenbier și Noroc – ca mărci locale, Stella Artois, Beck’s și Löwenbräu – ca mărci internaționale produse local. Pe lângă acestea, BERGENBIER S.A. importă specialitățile belgiene Leffe și Hoegaarden. Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operațiuni în alte 8 țări din Centrul și Estul Europei.
Â
Â
Â