Bergenbier a lansat o bere nefiltrată

person Horeca
access_time_filled

Bergenbier white 0,5LÎn data de 5 mai, producătorul Bergenbier a lansat o bere cu specială – Bergenbier Nefiltrată din Grâu. Malțul din grâu în combinație cu orzul și hameiul tradițional oferă berii un gust bogat și o culoare aparte. Însă, pentru a fi savurată ca la carte trebuie urmați câțiva pași, și anume înainte de fi consumată, Bergenbier Nefiltrată din Grâu trebuie răcită la 4 grade C și turnată conform „ritualului de turnare”. ,,…pe baza unei tradiții vechi de secole, am creat Bergerbier Nefiltrată din Grâu, o bere care păstrează gustul autentic al unei beri albe”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing al Bergenbier S.A.
Bergenbier este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piața românească, ocupând poziția a 3-a în industria locală a berii (conform datelor MEMRB pentru anul 2009).
BERGENBIER S.A. activează în România din anul 1994. În prezent compania are aproximativ 600 de angajați. Portofoliul BERGENBIER S.A. cuprinde Bergenbier și Noroc – ca mărci locale, Stella Artois, Beck’s și Löwenbräu – ca mărci internaționale produse local. Pe lângă acestea, BERGENBIER S.A. importă specialitățile belgiene Leffe și Hoegaarden. Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operațiuni în alte 8 țări din Centrul și Estul Europei.

 

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302