Athenee Palace Hilton are un nou bucătar şef

person Horeca
access_time_filled

Hotelul de 5 stele Athenee Palace Hilton din București a anunțat astăzi numirea unui nou bucătar șef pentru restaurantele și serviciile de catering ale hotelului. Chaiyasith Srichom (cunoscut și ca Lam) îl înlocuiește pe Gabrielle Savini, care a decis să își continue cariera în cadrul altui hotel Hilton din Europa, se arată într-un comunicat de presă emis de hotel.
lam3„Sunt foarte fericit de alegerea făcută și plănuiesc să transform Athenee Palace Hilton în prima opțiune pentru cei aflați în căutarea unor modalități inovatoare de a experimenta gastronomia contemporană. Știu că trebuie să fim corecți și să prețuim ingredientele la adevărata lor valoare, pentru că ele sunt de fapt starurile show-ului culinar”, a declarat Chaiyasith Srichom.
Noul bucătar de la Athenee Palace Hilton și-a început cariera la restaurantul Verona, un restaurant Italian din Sydney, după care s-a mutat în Europa, mai întâi la Londra și apoi la Praga, unde a lucrat la Maze Praga și a fost promovat sous chef. La Maze, bucătarul Lam și echipa sa au primit cea mai înaltă distinctie culinară, o stea Michelin. Călătoria bucătarului Srichom în cadrul Hilton a început la Hilton Praga Old Town, la restaurantul hotelului. De-a lungul acestei experiențe, a fost implicat în deschiderea mai multor hoteluri din portofoliul de branduri al companiei, inclusiv Hilton Liverpool și luxosul hotel Syon Park Londra, a Waldorf Astoria Collection.
„În vara anului 2011, Chaiyasith Srichom a fost invitat la Athenee Palace Hilton, pentru a contribui cu idei noi și a ajuta la deschiderea noului restaurant Roberto’s. Aici a descoperit o nouă oportunitate de a-și demonstra abilitățile culinare și s-a îndrăgostit imediat de oraș, de oameni și de hotelul legendar. Atunci cand fostul bucătar Gabrielle Savini a decis să își continue cariera în cadrul altui hotel Hilton din Europa, Chaiyasith Srichom a acceptat să îmbrățișeze provocările poziției de bucătar șef”, se arată în comunicatul de presă.
Chef Srichom este susținut și de noul bucătar italian Bruno Visibelly, iar primul său proiect va fi să relanseze conceptul de brunch în cadrul restaurantului Roberto’s și să organizeze cel mai magic și distractiv sezon festiv la Athenee Palace Hilton.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302