Ultima competiţie regională de barista din acest an

person Horeca
access_time_filled

În perioada 9-11 decembrie a avut loc la Iulius Mall, în Cluj, ultima competiție de barista de anul acesta. După șapte orașe de concursuri, seminarii, degustări de cafea, emoții și mulți kilometri la bord, anul 2011 s-a încheiat cu una dintre cele mai așteptate competiții regionale.

Scae2-Cluj

Câștigătorii de la Cluj sunt Dan Ursan (I), Silviu Popa (II), Viorel Dragomir (III) și Alexandru Halchias (IV). Campionatele de Barista au ca scop creșterea calității serviciilor în domeniul horeca, prin ridicarea standardelor preparării produselor pe bază de cafea în România.

Scae3-Cluj
În pragul sarbatorilor și a sfârșitului de an, Scae românia felicită toți participanții pentru curajul și creativitatea de care au dat dovadă în competițiile din acest an și celor care au susținut regionalele de barista.

Scae România este Asociația de Cafea de Specialitate din România afiliată la Asociația Europeană de Cafea de Specialitate și are ca scop principal promovarea culturii cafelei și a preparării ei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302