Les Grands Concours du monde

person Horeca
access_time_filled

Du_monde1

Începând cu data de 14 aprilie 2012, Congress Center Strasbourg (France) organizează ediția cu numărul XV a competiției Riesling du monde, a VII-a ediție Pinot Gris du monde și a V-a ediție a  Gewurztraminer du monde.
Sub egida OIV, Grands Concours du monde aduce o noutate în acest an și anume înscrierea în competiție a vinurilor spumante din categoriile Riesling și Pinot Gris. Până în 2011 doar vinurile liniștite puteau intra în concurs.
Du_monde
An de an această competiție devine din ce în ce mai apreciată atât de profesioniștii din domeniu, cât și de producători prin înscrierea în concurs a numeroase vinuri (971 probe în 2011 din 18 țări). Juriul format din 70 de oenologi, producători de vinuri, somelieri, administratori de crame, degustători profesioniști și jurnaliști de specialitate, a acordat la ultima ediție 5 Medalii de Aur pentru excelență, 176 Medalii de Aur și 82 de Medalii de Argint.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302