Gerard Bertrand din nou cel mai bun producător european de vin

person Horeca
access_time_filled

Gerard_Bertrand_H_de_lHospitalet-Cab-Sauv3Compania franceză Gerard Bertrand este recunoscută pentru al III-lea an consecutiv drept cel mai bun producător de vin european, premiu primit din partea revistei Wine Enthusiast. Proprietarul companiei cu același nume, ale cărui vinuri sunt importate în România de către Halewood International Premium Imports, a acceptat distincția oferită de prestigioasa publicație în cadrul festivităților din 30 ianuarie 2012, la New York.

Gerard_Bertrand__La_forge1Gerard Bertrand a moștenit  pasiunea de a crea vinuri și dragostea pentru regiunea Languedoc, din sudul Franței, de la tatăl său, Georges Bertrand, un lider legendar al industriei vinului.  Gerard duce mai departe moștenirea tatălui său, viziunea lui fiind să ridice regiunea Languedoc la pontențialul ei maxim, precum și aceea de a transforma compania într-un nume de referință a acestei regiuni. Prin achiziționarea în 2002 a castelului L’Hospitalet compania reușit să dezvolte în această regiune ecoturismul. Astfel, 200.000 de turiști vizitează anual domeniul și degustă vinurile de calitate ce poartă amprenta Gerard Bertrand.

Compania Gerard Bertrand comercializează cinci sortimente de vin în România și anume: L’Hospitalet Cabernet, L’Hospitalet Sauvignon, Special Reserve Syrah, Special Reserve Viognier și La Forge.

Halewood International Premium Imports este importator exclusiv pentru vinurile Gerard Bertrand în România. Vinurile pot fi achiziționate direct din rețeaua proprie de magazine Halewood – The Winery Outlet, online, accesând site-ul www.winery-outlet.com, de la distribuitorii autorizați sau în rețeaua horeca din toată țara.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302