Norvegianul Orjan Johannessen a câştigat Bocuse d’Or Europe 2012

person Horeca
access_time_filled

Cheful norvegian Orjan Johannessen a câștigat râvnitul titlu „Bocuse d’Or Europe 2012” și va reprezenta Norvegia la Marea Finală a competiției Bocuse d’Or care se va desfășura în perioada 29-30 ianuarie 2013 la Lyon. Locul II al competiției Bocuse d’Or Europe (care s-a desfășurat în perioada 20-21 martie 2012, la Bruxelles, în cadrul expoziției Horeca Life), i-a revenit suedezului Adam Dahlberg, iar locul 3 a fost obținut de cheful Jeppe Foldager, care a reprezentat Danermaca.

norvegian

În total, 12 țări europene s-au calificat pentru Marea Finală Bocuse d’Or din 2013:
1. Norvegia – Orjan JOHANNESSEN
2. Suedia – Adam Dahlberg
3. Danemarca – Jeppe Foldager
4. Franța – Thibaut RUGGERI
5. Islanda – Sigurdur HARALDSSON
6. Marea Britanie – Adam BENNETT
7. Elveția – Teo CHIARAVALLOTI
8. Belgia – Robrecht WISSELS
9. Ungaria – Tamas SZELI
10. Finlanda – Mika PALONEN
11. Estonia – Heidy PINNAK
12. Țările de Jos – Martin RUISSAARD

podium

Statele Unite ale Americii va fi reprezentată la Marea Finală a competiției Bocuse d’Or din 2013  de Chef Richard Rosendale, care a câștigat medalia de Aur la Bocuse d’Or SUA, competiție care s-a desfășurat pe 29 ianuarie la Culinary Institute of America. Bocuse d’Or Asia se va desfășura în perioada 12-14 iunie 2012, în Shanghai.
Marea Finală a competiției Bocuse d’Or va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie 2013 în cadrul SIRHA. International Organisation Committee a anunțat recent că următoarea edției „Bocuse d’Or Europe” va fi organizată în Stockholm, în aprilie 2014.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302