Centrul de Studii despre Bere oferă burse de cercetare de 36.000 euro

person Horeca
access_time_filled

Centrul de Studii despre Bere, cu sprijinul Asociației Berarii României, oferă burse de cercetare în valoare totală de 36.000 euro pe tema efectelor consumului moderat de bere asupra organismului. Perioada destinată depunerii proiectelor de cercetare este 30 martie – 31 mai 2012 și ele se depun la adresa de email centru@beresanatatenutritie.ro.

studiu

Toate materialele aferente procesului de înscriere a proiectelor ” regulamentul de înscriere și formularul destinat aplicării, precum și alte detalii, pot fi găsite pe site-ul oficial al Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție: http://www.beresanatatenutritie.ro/. Bugetul total de 36.000 euro destinat burselor este pus la dispoziție de Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție cu sprijinul Asociației Berarii României.
„Înființarea Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție este o inițiativă care vine pe de o parte în întâmpinarea nevoii de informare a comunității medicale și publicului larg din România, iar pe de altă parte în întâmpinarea nevoii de resurse de finanțare în domeniul cercetării de la noi din țară, prin acordarea de burse. Astfel, îi așteptăm cu interes pe toți cei care îndeplinesc condițiile de eligibilitate să ne trimită proiecte de cercetare originale și cât mai interesante pe tema efectelor consumului moderat de bere, care să confirme o dată în plus talentul în domeniu pe care românii îl au.” a declarat Corina – Aurelia Zugravu, președinte și membru fondator al Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție.

burse2

Bursele se adresează studenților aflați în an terminal la orice specializare de natură științifică sau masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi, cu condiția să aparțină unor centre de învățământ superior sau centre de cercetare din România, indiferent de vârstă. Studenții la medicină pot aplica începând cu anul 4. Fiecare aplicant trebuie să beneficieze de un coordonator de proiect care să aparțină unei instituții de învățământ superior sau centru de cercetare din România și care să fie cel puțin asistent universitar sau cercetător științific.
Prin acordarea acestor două burse, Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, împreună cu Asociația Berarii României, caută să finanțeze inițiativele științifice cu caracter de noutate și originalitate ce au ca obiect de studiu consumul moderat de bere în raport cu organismul uman, dar și să susțină domeniul cercetării de la noi din țară.
Perioada de înscriere este de două luni, până pe 31 mai, termenul de anunțare a câștigătorilor fiind stabilit pentru finalul lunii iulie.
Bursele vor fi acordate anual, urmând ca rezultatele cercetărilor să fie făcute publice. Dorința membrilor Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție este de a informa, prin intermediul acestor cercetări, publicul larg și comunitatea medicală cu privire la efectele consumului moderat de bere asupra organismului uman.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302