S-a deschis primul hotel tip Family Club-Premium All Inclusive din ţară

person Horeca
access_time_filled

Primul hotel tip Family Club – Premium All Inclusive din România și-a deschis oficial porțile în stațiunea Mamaia. Este vorba de complexul hotelier Mercur-Minerva, care a fost achiziționat de agenția de turism Mareea și care a fost renovat în perioada 2011-2012.  Complexul se adresează familiilor cu copii și este format din 2 hoteluri de 3 stele, hotelul Mercur și hotelul Minerva, și o vilă – Vila Maia, cu o capacitate totală de 282 de camere duble și 12 apartamente. 

complexmareea

Complexul se întinde pe aproximativ 25.000 mp, în zona centrală a stațiunii Mamaia, vizavi de Clubul Scandinavia, lângă hotelul Rex, la circa 50 metri de plajă.
Pe lângă cele 3 unități de cazare complexul pune la dispoziția turiștilor restaurantul Mercur-Minerva, format din salonul principal care are o capacitate de 600 de persoane, din care 400 locuri în interior și 200 locuri în zona de terase acoperite. În zona de terasă descoperită capacitatea crește cu încă 300 locuri. Copiii beneficiază de o serie de gratuități atât la cazare cât și la masă, în funcție de pachetul achiziționat.

Pe partea de agrement complexul pune la dispoziția familiilor cu copii 2 terenuri de tenis, 3 zone de joacă pentru copii (o zona interioră, 2 zone exterioare în cadrul complexului și o zonă pe plajă ” toate beneficiind de supravegherea animatorilor precum și de supraveghere video), 1 teren de baschet/fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zonă de plajă, lounge bar&cafenea, zonă de magazine cu articole de plajă și sală fitness.

cameramercur

Familiile care se cazează la complexul Mercur-Minerva beneficiază și de un program artistic, spectacole speciale (seri tematice săptămânal), muzică live, mini cinema, mini disco pentru copii, darts, tenis de masă, volei pe plajă, concursuri și beach party.
Agenția de turism Mareea a achiziționat acest complex anul trecut, datorită creșterii numărului de turiști care achiziționează vacanțe pe litoral prin intermediul acestei agenții de turism, potrivit lui Marius Usturoiu, directorul general și proprietarul Mareea. Din punctul de vedere al numărului de români trimiși în vacanță pe litoralul românesc al Mării Negre, touroperatorul Mareea a fost lider de piață în 2011, cu peste 80.000 de turiști, în creștere cu 23% comparativ cu anul 2010.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302