Donald Trump vrea să investească în sectorul hotelier din România

person Horeca
access_time_filled

Compania imobiliară Trump Organization este interesată să dezvolte afaceri în România, în special în sectorul hotelier, a declarat vicepreședintele executiv al companiei, Bernd Lembcke, aflat în vizită în România în cursul acestei săptămâni. Potrivit unui comunicat de presă emis de Camera de Comerț și Industrie a României, vicepreședintele executiv al organizației Trump a avut o întrevedere pe 5 iunie cu Sorin Dimitriu, vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României și președintele Camerei de Comerț și Industrie București.

trump6

În opinia lui Bernd Lembcke, „România are mult de oferit”, domnia sa vorbind despre interesul companiei Trump Organization de a-și dezvolta afacerile în țara noastră, îndeosebi în domeniul hotelier. În acest context, vicepreședintele CCIR a subliniat oportunitățile oferite de turismul balnear românesc și potențialul de creștere al acestui sector al economiei țării noastre.
Potrivit lui Sorin Dimitriu, poziția geostrategică a țării noastre, care asigură deschidere atât către piața Federației Ruse, o piață activă și care nu poate fi ignorată, cât și către zona balcanică, stabilitatea politică și forța de muncă înalt calificată reprezintă alte avantaje importante ale pieței românești, care pot determina un investitor să dezvolte afaceri în România.

construction

De asemenea, Sorin Dimitriu a realizat o prezentare a mediului economic românesc, subliniind potențialul cercetării (nanotehnologii, aeronautică, electrotehnică), precum și competitivitatea ofertei noastre în anumite sectoare industriale, precum cel al echipamentelor energetice, industria auto și industria navală.
Donald Trump este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din lume. În ceea ce privește sectorul hotelier, The Trump Organization, cu sediul la New York, are în portofoliu hoteluri în cele mai importante orașe din America, precum: Chicago, Las Vegas, New York sau Canada, precum și hoteluri în dezvoltare în Miami și Washington DC.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302