Participă la primul studiu naţional despre consumul de vin!

person Horeca
access_time_filled

vinul.ro_forum300x300Vânzarea vinului în restaurante și în retail, vinul ca element de lifestyle, promovarea prin internet și rețelele Social Media, obiceiuri de consum, factori majori care influențează piața internă și internațională a vinului – acestea sunt principalele teme ale primei conferințe despre promovarea vânzărilor de vin organizată în România, la jumătatea lunii septembrie 2012, intitulată „Forumul Vinul.Ro”.

Profesioniștii din sectorul HoReCa și retail, din industria vinului (producție, marketing, distribuție, echipamente etc.), bloggeri de specialitate, dar și simpli pasionați de vin se vor reuni cu această ocazie pentru a participa la prezentările, seminariile și studiile de caz susținute de speakeri cu experiență vastă în domeniu, din țară și străinătate. Evenimentul va avea un caracter profesional lipsit de formalism, fiind o platformă pentru schimbul liber de idei și informații relevante, dar și o excelentă oportunitate de socializare.
vinul.ro1
Cu ocazia acestei prime conferințe, organizatorul – revista de specialitate Vinul.Ro – a inițiat și un prim studiu asupra obiceiurilor de consum, pe baza unui chestionar online simplu și ușor de completat în mai puțin de 5 minute. Sunt invitați să completeze chestionarul toți cei pentru care vinul constituie un subiect de interes, fie profesional fie doar personal. Rezultatele și interpretarea acestora vor fi unul dintre subiectele discutate cu ocazia Forumului Vinul.Ro.

Chestionarul online poate fi completat aici: http://vinul.ro/chestionar-online-vinul-ro.html.

* Taxa de participare la Forumul Vinul.Ro este de 200 euro/persoană* (pentru grupuri se oferă reduceri). Numărul de locuri este limitat, data limită de înscriere este 7 septembrie 2012. Pentru rezervarea unui loc pe listă, participanții sunt rugați să contacteze organizatorii la adresa de e-mail: poliana@vinul.ro sau la telefon 0724.786.660.

Taxa de participare include:
– accesul la conferințele/prezentările incluse în program (10:00-18:00)
– materialele prezentate în cadrul conferinței, în forma tipărită
– masă de prânz și pauzele de cafea

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302