Bistro Epoque are un nou Executive Chef

person Horeca
access_time_filled

epoquebucurestiRestaurantul din incinta boutique-hotelului de 5 stele Epoque, Bistro Epoque, are un nou Executive Chef, în persoana lui Eddy Seys, care îl înlocuiește astfel pe Arnaud Dunand, anunță reprezentanții hotelului într-un comunicat de presă. Eddy Seys este un pasionat al haute cuisine-ului și are o experiență de peste 26 de ani dobândită pe plan internațional.

„Din Saint Tropez până la Abu Dhabi, noul Executive Chef a experimentat texturi, gusturi și arome, pe care le va adapta și transpune în delicii culinare preparate în stil franțuzesc la Bistro Epoque”, se arată în comunicat. O dată cu venirea lui Eddy Seys, Bistro Epoque îmbogățește experiența papilară a oaspeților săi cu un nou meniu gourmet. Delicatesele, ce au la bază produse de calitate, o riguroasă tehnică de lucru franțuzească, multă imaginație și voie bună, vor continua tradiția „bucătăriei fericirii” a Bistro Epoque.

Bistro Epoque împlinește în luna noiembrie a acestui an 2 ani de la lansare. Din 2010 și până în prezent, unitatea de lângă Cișmigiu a fost gazda a peste 250 de evenimente: diplomatice, lansări, expoziții sau evenimente private, aniversări ș.a. „Aniversarea celor 2 ani este marcată de predarea ștafetei de către Arnaund Dunand, maestrul gastronom încă de la deschiderea din 2010, către Eddy Seys, noul Executive Chef, mai exact noul magician din bucătăria Bistro Epoque”, se mai precizează în comunicat.

eddyseys

Despre hotelul Epoque

Hotelul Epoque este un proiect arhitectural al unor talentați designeri și arhitecți români, ce se integrează natural în peisajul înconjurător, îmbinând armonios fațada de origine franțuzească cu interioarele de inspirație neo-românească, pentru a oferi oaspeților rafinament și o experiență autentică, diferită. Certificat cu diploma de excelență din partea Tripadvisor pentru 2012, Epoque pune la dispoziția oaspeților săi un concept structural singular cu spații de locuit generoase (45 de apartamente de lux) și facilități precum SPA, piscină indoor, terasă de vara, lounge și restaurantul Bistro Epoque, cu un meniu inspirat din bucătăria franțuzească și pregătit sub atenta supraveghere a unui Chef francez rezident.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302