Hilton anunţă noul GM al hotelului DoubleTree by Hilton Oradea

person Horeca
access_time_filled

managerhiltonoradeaHilton Worldwide anunță numirea lui Ulrich Hoffmeister în funcția de General Manager al hotelului DoubleTree by Hilton Oradea, inaugurat în luna septembrie a acestui an.

Anterior, Hoffmeister a ocupat funcția de Director of Operations pentru Hilton Frankfurt, experiență din care a acumulat vaste cunoștințe în ceea ce privește managementul hotelier, astfel încât să asigure în permanență cele mai bune servicii pentru oaspeții hotelului. 

Hoffmeister s-a alăturat echipei Hilton Worldwide în 1996, lucrând timp de doi ani ca Night Auditor în cadrul Hilton Munich Park. În anii următori, a ocupat diverse funcții operaționale în hoteluri precum Intercontinental, Crowne Plaza sau Arabella Sheraton din Orientul Mijlociu, Marea Britanie și Statele Unite.

Implicarea totală și calitățile de lider ale lui Ulrich sunt remarcabile, iar cunoștințele sale în domeniul hotelier, precum și experiența în dezvoltarea afacerilor și planificarea strategică sunt extrem de valoroase pentru acest hotel și pentru compania noastră,” spune Didier Martin, Vice President of Operations pentru Europa de Est, Israel, Turcia și Rusia, Hilton Worldwide.

„Sunt încântat să mă aflu la conducerea acestui nou hotel. Sunt nerăbdător să lucrez alături de o echipă excelentă, pentru a le oferi oaspeților noștri o experiență plăcută, pe care o așteaptă cu toții din partea DoubleTree by Hilton,” a declarat Hoffmeister.

Hotelul din Oradea este al doilea DoubleTree by Hilton din România și deține 147 de camere, un centru eforea spa at Hilton și diverse facilități pentru evenimente și întâlniri corporate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302