NH Hotels are un nou preşedinte

person Horeca
access_time_filled

Lanțul hotelier NH Hotels, prezent și în România cu 2 hoteluri, și-a ales un nou președinte, în persoana lui Rodrigo Echenique Gordillo, după ce Pérez Claver și-a anunțat demisia, informează un comunicat de presă al companiei.

Noul președinte al grupului hotelier are o traiectorie profesională bogată, remarcându-se ca CEO Banco Santander (1988- 1994), fiind totodată profund familiarizat cu lanțul NH Hotels: a fost membru al Boardului de Directori NH Hotels timp de 8 ani (1977 ” 2005).

nhbucharest

Totodată, grupul hotelier anunță și un nou director, în persoana lui Federico González Tejera. Acesta și-a construit cariera în multinaționale de top.

„Numindu-i pe cei doi la conducerea companiei, NH Hotels a articulat un nou model de conducere, separând funcția de președinte, a cărui responsabilități non-executive se vor centra pe managementul companiei la cel mai înalt nivel, de cea de director executiv, care se va focusa pe operațiunile companiei”, se arată în comunicat.

Boardul de directori a ținut să-i mulțumească lui Pérez Claver, care s-a alăturat companiei NH Hotels ca președinte și CEO, în luna februarie 2011, pentru implicarea și dedicarea acestuia în dezvoltarea companiei.

NH Hotels se situează în top 25 cele mai mari lanțuri hoteliere din lume și în topul celor mai mari lanțuri hoteliere din Europa. Grupul operează aproape 400 de hoteluri cu circa 60.000 de camere în 26 de țări din Europa, America și Africa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302