Athénée Palace Hilton anunță un nou chef pentru restaurantul Roberto’s

person Horeca
access_time_filled

chefmarcomagriRestaurantul Roberto’s din cadrul hotelului Athénée Palace Hilton din București are un nou bucătar șef, în persoana lui Marco Magri, au anunțat reprezentanții hotelului. Acesta va fi responsabil cu asigurarea bunei funcționări a bucătăriei restaurantului și își va pune amprenta pe meniuri gastronomice noi, care vor fi prezentate oaspeților în această primăvară.

Marco Magri și-a început cariera în domeniul gastronomiei acum 13 ani în Milano, lucrând în diferite restaurante de lux atât din Italia, cât și din alte țări precum Franța, Japonia sau Maldive. Ultima sa poziție a fost aceea de bucătar șef în cadrul hotelului Ramada Plaza din Milano, pentru trei ani de zile.

„Sunt încântat de această oportunitate și mă bucur că pot face parte din echipa unui brand cu o asemenea reputație precum Hilton. Plănuiesc să transform „Roberto’s” în prima opțiune pentru cei aflați în căutarea unor modalități inovatoare de a experimenta „pura cuccina italiana”, a spus Marco Magri.

Managerul general al Athénée Palace Hilton, Linda Griffin a declarat că Marco este un plus imens pentru echipa restaurantului Roberto’s și că talentul său culinar le va oferi clienților o experiență gastronomică de excepție. „Am căutat un bucătar care să gătească cu pasiune și suflet, și suntem convinși că am făcut alegerea ideală”, a declarat aceasta.

restaurantrobertos

Inspirat de restaurantul „Roberto’s” al hotelului Hilton din Amsterdam, „Roberto’s” din București este principalul restaurant al hotelului. Restaurantul are o capacitate maximă de 130 de locuri plus un separeu pentru mese private de până la 14 persoane.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302