Howard Johnson Grand Plaza se alătură campaniei Ora Pământului

person Horeca
access_time_filled

hotelulhowardjohnsonHotelul Howard Johnson Grand Plaza București se alătură pentru al treilea an consecutiv acțiunii de conștientizare asupra problemelor de mediu Ora Pământului, au anunțat astăzi reprezentanții hotelului. Hotelul a implementat, în ultimii patru ani, o serie amplă de măsuri menite să-l transforme într-un consumator responsabil de resurse naturale.

Împreună cu alte companii și instituții bucureștene care se implică activ în acțiuni de conștientizare a opiniei publice asupra necesității unui consum responsabil de resurse de orice fel, hotelul Howard Johnson se va alătura acțiunii organizate de Reinvent Consulting (www.orapamantului.ro) în data de 23 martie 2013 și va opri timp de o oră, între 20:30 – 21:30, toate sistemele electrice și de iluminare ne-esențiale.

„Participarea Howard Johnson Grand Plaza București în această campanie vizează atât diminuarea sau stingerea completă a luminilor din diverse spații comune (exteriorul hotelului, recepție, culoare de acces către camere și către sălile de conferințe, restaurante și bar), cât și în organizarea unei campanii interne de informare a oaspeților care îi vor trece pragul în această perioadă„, se arată într-un comunicat de presă.

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza București își propune să fie un consumator responsabil de resurse naturale, și de aceea a implementat, în ultimii patru ani, un program amplu de măsuri menite să reducă consumul de electricitate și de apă:

– montarea de surse de iluminat economice atât în camere cât și în spațiile publice;
– montarea de economizoare de apă la lavoare și la dușuri
– montarea de variatoare de turație la sistemele de pompare de apă rece și apă caldă menajeră și la sistemele mari de ventilație;
– oprirea totală a alimentării cu energie electrică a camerelor neocupate;
– colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile: carton/hârtie, plastic, sticlă, surse de iluminat arse, ulei ars, DEEE-uri;

În spiritul politicilor sale de Responsabilitate Corporativă Socială, motto-ul hotelului Howard Johnson Grand Plaza este „We dare to care”.

howardjohnsonbucuresti

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucharest este parte a lanțului internațional Wyndham Hotel Group, una dintre cele mai mari companii internaționale în domeniul ospitalității.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302