Peste 44.000 de vizitatori la ProWein 2013

person Horeca
access_time_filled

Târgul internațional de vinuri și băuturi spirtoase ProWein 2013 a atras în perioada 24-26 martie la Dusseldorf 4783 de expozanți din 48 de țări și peste 44.000 de vizitatori din întreaga lume (număr în creștere față de ediția precedentă, când s-au înregistrat 40.667 de vizitatori), lucru care confirmă poziția de lider a târgului ProWein la nivel internațional, au anunțat oficial organizatorii.

proweindusseldorf2013

Numărul vizitatorilor internaționali a crescut semnificativ la ProWein 2013. Înregistrând o creștere de 6%, proporția vizitatorilor internaționali la ProWein se ridică acum la 40%”, a afirmat Hans Werner Reinhard, Deputy Managing Director at Messe Düsseldorf. „În combinație cu numărul mare de factori de decizie participanți la eveniment, această creștere confirmă poziția de lider a târgului, ca un punct de întâlnire important la nivel internațional și ca o platformă de vânzări pentru specialiștii din industria vinului și a băuturilor alcoolice„, a adăugat acesta.

Domeniile din care provin vizitatorii sunt comerțul specializat cu vin, spirtoase, spumante, comerțul general en detail, comerțul en gros specializat, urmați de specialiștii din domeniul HoReCa. Peste 70% dintre vizitatorii ediției de anul acesta dețin poziții de management, potrivit organizatorilor. 

Prin extinderea spațiului expozițional, ProWein a putut găzdui anul acesta 4783 de vizitatori din 48 de țări, lucru care a îndeplinit așteptările vizitatorilor: 96% dintre vizitatorii chestionați au afirmat că și-au atins obiectivele și că au fost satisfăcuți și foarte satisfăcuți de vizita lor la ProWein. „Faptul că aici găsim toți producătorii relevanți pentru noi, din națiuni diferite, face ca ProWein să fie cel mai important târg de la nivel internațional în opinia noastră”, a declarat Cathrine Hernes, Product Manager la Norway’s A/S Vinmonopolet.

bauturi

„ProWein ne dă oportunitatea de a vedea toată industria vinului într-o singură locație și în același timp să descoperim noi producători și produse ” lucru foarte important pentru un profesionist. Aștept cu nerăbdare ediția următoare a ProWein”, a declarat Joshua Wesson, venit tocmai de la New York, la Dusseldorf.

ProWein oferă nu numai o priveliște unică asupra vinurilor și băuturilor spirtoase de la nivel internațional, dar și un acces direct la un know-how unic. Anul acesta peste 300 de evenimente au stârnit interesul specialiștilor și nu numai.

Participarea României la această ediție a ProWein a fost una substanțială: 170 de metri pătrați, cu 20 de companii în cadrul pavilionului național și încă un renumit producător de băuturi alcoolice care a ales reprezentarea în stand propriu. Vinurile românești sunt prezente la ProWein de peste 15 ani.

În 2014, ProWein Dusseldorf va celebra cea de-a 20-a aniversare. Evenimentul se va desfășura în perioada 23-25 martie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302