Un nou hotel de 5 stele s-a deschis în București

person Horeca
access_time_filled

Premier Palace Hotel&Spa, parte a Grupului Premier Palace, și-a deschis oficial portile luni, 1 aprilie, au anunțat reprezentanții companiei. Hotelul, situat pe bulevardul Ghencea, vizavi de stadionul Steaua, este clasificat la 5 stele și dispune de un număr de 82 de camere spațioase, cu un design modern și mobilă italiană. „Acestea sunt concepute să întâmpine o paletă variată de gusturi și necesități, de la camere single, la apartamente ultra-spațioase și confortabile, permițând clienților să își aleagă ceea ce li se potrivește, în funcție de tipul de ședere”, spun reprezentanții hotelului.

camerahotelpremierpalace

Premier Spa, primul concept de Health Spa din București, se întinde pe o suprafață de 3000 mp și dispune de 20 de cabinete de tratament dedicate special nevoilor și dorintelor celor ce sunt în căutarea echilibrului, liniștii și stării de bine psiho-fizice.

„Oferim tratamente medicale de recuperare, relaxare și întreținere (cure balneo, anti-stres, scăderea în greutate și detoxifiere) cât și tratamente holistice și de răsfăț pentru eliberarea de sub stresul cotidian, reechilibrarea balansului energetic, remis-en-forme și reîntinerire oferind cele 5 lumi ale „Stării de Bine” (wellness): apă, căldură, frumusețe, mișcare și relax”, spun reprezentanții hotelului într-un comunicat de presă.

spapremierpalace2

Complexul Premier Palace Hotel&Spa oferă soluții și pentru organizarea de evenimente. „Cu o capacitate de până la 220 de participanți, Restaurantul Premier Palace are un design ultra elegant, cu vitralii și coloane placate cu onix. De asemenea, Premier Conference&Events Hall, este o sală perfectă pentru conferințe și evenimente corporate la cele mai înalte standarde calitative, cu o capacitate de 170 de persoane. Dotările tehnice sunt de ultimă generație. Pentru întâlniri de afaceri, ședinte sau întruniri restrânse, complexul  oferă două spații cochete și intime: Piano Bar-ul sau Sky wine bar&lounge”, se mai arată în comunicatul de presă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302