Asociația Litoral-Delta Dunării și-a deschis punct de lucru în Tulcea

person Horeca
access_time_filled

asociatialitoralAsociația Litoral – Delta Dunării și-a deschis pe 11 aprilie un punct de lucru în Tulcea. Rolul acestuia va fi acela de a reprezenta un liant de comunicare între turiștii care frecventează municipiul sau județul și agențiile de turism și structurile de primire turistice, se arată într-un comunicat emis de Asociație.

Punctul de lucru este situat în cadrul centrului de informare turistică al Primăriei Municipiului Tulcea iar la inaugurare au participat: Corina Martin – Președinte Asociația Litoral-Delta Dunării, Constantin Hogea – Primar Municipiul Tulcea, Florin Puscau – administrator public în cadrul Consiliului Județean Tulcea, Dragoș Gociman – Vicepreședinte al Asociației Patronatului în Turismul din Delta Dunării și Mihai Tanase, Președinte Club Sportiv Nautic Motorsport, organizator al Raliului Deltei.

Suntem bucuroși că am reușit să înființăm acest punct de lucru la Tulcea; acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul autorităților locale din județ, care s-au raliat obiectivelor de promovare și dezvoltare turistică ale Dobrogei turistice pentru care Asociația noastră militează de 6 ani. Mai mult decât atât, este îmbucurător să constatăm că, în urma infotrip-ului organizat anul trecut în Delta Dunării de către Asociația Litoral – Delta Dunării și ANAT, pentru agenții de turism din România și Republica Moldova, avem o creștere de 25% a rezervărilor pentru pachete turistice pentru destinația Delta Dunării, față de aceeași perioadă a anului anterior„, a declarat Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Corina Martin a adăugat că activitatea punctului de lucru din Tulcea va contribui cu siguranță la promovarea destinației și implicit la creșterea vânzărilor. „Următoarele acțiuni pe care le avem în agenda sunt: Raliul Deltei, în perioada 31 mai-1 iunie, infotrip Asociația Litoral-Delta Dunării – Patronatul ANAT focusat pe agenții de business travel, infotur pentru corpul diplomatic ce activează în București și lansarea programului DANUBE DELTA All Inclusive”.

Dragoș Gociman, Vicepreședinte Asociația Patronatului în Turism din Delta Dunării, a declarat: „Ne bucurăm de un grad de ocupare de 80% în unitățile de cazare din Delta Dunării pentru perioada 1 Mai și de un grad de ocupare de 90% în perioada Sărbătorilor Pascale. Trebuie consolidat parteneriatul între mediul public și cel privat și, cu siguranță proiectele noastre de dezvoltare vor atrage din ce în ce mai mulți turiști, ceea ce este desigur în beneficiul tuturor. Anul trecut am avut aproximativ 250.000 turiști, iar estimările pentru acest an preconizează o creștere de 20-25%„.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302