Conferința Națională de Balneologie 2013

person Horeca
access_time_filled

tratamentebalneareInstitutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie și Asociația Română de Balneologie organizează în perioada 29 mai – 1 iunie Conferința Națională de Balneologie, în stațiunea Slănic Moldova. Tema conferinței de anul acesta o reprezintă „Paradigmele dezvoltării turismului balnear”.

„Conferința va reprezenta o ocazie specială pentru dezbaterea problemelor de interes în asistența medicală și cercetarea științifică privind potențialul balnear al țării noastre, fiind subliniate perspectivele de dezvoltare ale acestui domeniu. Vor fi aduse argumente necesare pentru buna promovare a utilizării factorilor naturali terapeutici”, se arată pe site-ul Asociației Române de Balneologie. 

Printre invitații speciali la conferință se numără Președintele Societății Internaționale de Hidrologie Medicală si Climatologie – Prof. Dr. M. Zeki Karagulle – și Secretarul General al Federatiei Mondiale de Hidroterapie si Climatoterapie – Prof. Dr. Umberto Solimene. 

Ediția a XI-a a Conferinței Naționale de Balneologie este organizată cu sprijinul Primăriei Orașului Slănic Moldova, sub egida Societății Internaționale de Hidrologie Medicală și Climatologie (ISMH), Federației Mondiale de Hidroterapie și Climatoterapie (FEMTEC), Comisiei Permanente de Speleoterapie a UIS, Ministerului Economiei și Ministerului Sănătății.

Comitetul de organizare are deosebita bucurie de a vă invita să luați parte la lucrările acestui eveniment, organizat anual de către Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie din București și Asociația Română de Balneologie. Vă așteptăm și considerăm că prezența dumneavoastră asigură succesul evenimentului„, se mai arată pe site-ul Asociației Române de Balneologie.

Înscrierea la eveniment se poate face online (accesând butonul din pagina evenimentului) sau prin trimiterea formularului de înregistrare prin email la secretar@bioclima.ro.

Mai multe informații despre Conferința Națională de Balneologie găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302