Peste 30 de echipe de bucătari s-au înscris până în prezent la METRO Chef 2013

person Horeca
access_time_filled

METRO Cash & Carry România își invită clienții din segmentul HoReCa să participe la cea de-a treia ediție METRO Chef, competiție de artă culinară care încurajează pasiunea pentru gătit și răsplătește excelența în bucătărie.

Anul acesta, METRO Cash & Carry România a lansat METRO Chef într-un nou format, propunându-și să se adreseze mai multor categorii de clienți din segmentul HoReCa. Printr-o nouă abordare a etapelor de selecție și a finalei, în funcție de specificul gastronomic, METRO Chef 2013 adăugă pe lista companiilor care pot participa în competiție, cantine și companii de catering. În plus față de edițiile precedente, ediția din acest an oferă tuturor participanților sesiuni de pregătire de o zi, susținute de către membrii juriului.

logometrochef2013

Editia a treia METRO Chef continuă anul acesta, într-o nouă abordare, spre a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri din domeniul ospitalier. Pe lângă o segmentare diferită a etapelor de competiție în funcție de specificul gastronomic, în 2013 oferim câte o zi de pregătire pentru fiecare echipă înaintea sesiunilor de competiție pe categorii. În plus, toate etapele din concurs se vor desfășura la Centrul de Pregătire în Gastronomie din București.

În acest an, continuăm să dezvoltăm serviciile și programele pe care le oferim atât clienților noștri profesioniști din segmentul HoReCa, cât și celor din comerțul tradițional. Pentru clienții noștri din domeniul ospitalier ne-am extins oferta și am reformulat anumite programe din platforma de susținere și parteneriat destinată acestui segment, pentru a anticipa noile nevoi și pentru a le oferi soluții și consultanță care să îi ajute să își atingă mai eficient obiectivele de afaceri„, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Cary România.

Despre METRO Chef 2013

competitiametrochef2013Aflată la a treia ediție, competiția se adresează clienților METRO din segmentul HoReCa și face parte din platforma METRO Cash & Carry România, prin care compania susține competitivitatea și standardele înalte ale specialiștilor din domeniul ospitalier.

METRO Chef 2013 se derulează în perioada mai – octombrie 2013, până în prezent 30 de echipe de bucătari s-au înscris în competiție. În edițiile anterioare, peste 60 echipe și-au manifestat interesul față de această competiție.

Juriul
Meniurile și prestația concurenților vor fi evaluate de către un juriu format din Specialiști ai domeniului culinar:
Nicolae Lică ” Executive Chef JW Marriott București; Antonio Pissaniello – Executive Chef La Locando di Bu Napoli și purtător al unei stele Michelin; Martin White – Executive Chef Regent Casino; Redactor – reprezentant Revista Good Food; specialiști METRO Cash & Carry România: Patrick Guibet ” Executive Chef METRO Cash & Carry România; Silvia Ailincăi ” Pastry Chef METRO Cash & Carry România; Constatin Eremia ” Executive Sous Chef METRO Cash & Carry România.

Premiile
Marea finală a competiției METRO Chef 2013 va desemna trei echipe câștigătoare pentru fiecare categorie, valoarea totală a premiilor fiind de 87.500 lei, la care se adaugă vouchere de cumpărături, în valoare de 11.500 lei (TVA inclus).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302