Nava de croazieră Silver Spirit acostează azi în Portul Constanţa

person Horeca
access_time_filled

croazierasilverspiritNava de croazieră Silver Spirit, operată de compania italiană Silversea Cruises, sosește luni, 1 iulie, în Portul Constanța, informează un comunicat al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării remis Agerpres. 

Silver Spirit este cel mai nou vas de croazieră al companiei Silversea, având o capacitate de 886 de persoane, din care 540 sunt pasageri și 346 – personalul navei. Nava este formată din 11 punți, având mai multe restaurante și baruri, un club privat, o zonă de spa de 8.300 mp, o piscină interioară și 4 piscine exterioare.

Croaziera în porturile de la Marea Neagră a început în data de 26 iunie, cu îmbarcare din Yalta, urmând porturile Sevastopol, Odessa, Constanța și Nesebar.

Cei peste 400 de turiști aflați la bordul navei Silver Spirit care vor debarca pe 1 iulie în portul turistic Constanța vor vizita această destinație în intervalul orar 8:00 – 21:00.

Potrivit agențiilor de turism, cele mai solicitate excursii și tururi locale pentru care au optat turiștii de pe nava de pasageri Silver Spirit sunt croazieră în Delta Dunării cu prânz pescăresc inclus, excursie la cetatea Histria, croazieră și prânz pe Insula Ovidiu, călărie la herghelia Mangalia, o zi în București și turul orașului Constanța.

Turismul de croazieră cu nave de pasageri în portul Constanța s-a dezvoltat semnificativ în ultimii doi ani, fiind o nișă cu un potențial foarte important pe care Asociația Litoral – Delta Dunării, Portul Constanța și autoritățile locale și-au concentrat atenția în ultimii ani, având în acest moment rezultate excelente. Anul trecut, acest segment a înregistrat o creștere exponențială, de 43% față de 2011, cu un total de 34.000 turiști, tendința de creștere păstrându-se și în 2013„, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării. „Chiar dacă suntem conștienți că mai sunt aspecte de îmbunătățit, privind infrastructura turistică (suplimentarea panotajelor turistice și a indicatoarelor turistice în mai multe limbi de circulație internațională etc.) sau îmbogățirea ofertei serviciilor și facilităților în terminalul de pasageri Constanța, putem totuși spune că portul turistic Constanța devine o destinație din ce în ce mai apreciată și cerută de turiștii care aleg croazierele pe Marea Neagră și nu numai”, a adăugat Corina Martin.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302