Ediția de toamnă GoodWine, vândută în proporție de 99%

person Horeca
access_time_filled

expozantigoodwine2013Cu două luni și jumătate înainte de începerea celei de a 10-a ediții a Târgului Internațional de Vinuri GoodWine, cel mai amplu eveniment dedicat vinului organizat în România, spațiile expoziționale sunt vândute în proporție de 99%, urmând a fi contractate în cel mai scurt timp și rezervările pentru ultimele standuri disponibile, informează organizatorii.

O caracteristică a acestei ediții este că din ce în ce mai mulți expozanți au optat pentru spații mai ample decât la precedentele prezențe, pentru o mai bună vizibilitate în fața vizitatorilor.

Printre expozanți se numără: Cotnari (Partener Oficial), Casa de Vinuri Cotnari (Partener Strategic), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), Vinarte (Partener), S.E.R.V.E.,Crama Oprișor, Budureasca, Senator Wine, Cramele Halewood, Domeniile Vânju Mare, Domeniile Blaga, Domeniile Boieru, Cramele Rotenberg, Heinrig Distribution, Winero, Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu, Crama Delta Dunării, Averești Podgoria Huși, Wine Princess, Tenuța Colibași, Nomibo, Vitis Metamorfosis, Cricova România, Casa Panciu, Domeniile Ostrov, amb Wine (Liliac), Crama Girboiu, Casa de Vinuri Huși, Vigna, Ambasada Chile, Alma Tim, Katarzyna (Bulgaria), Fautor (Republica Moldova), Produse Moldovenești, Premium Drinks care va prezenta vinurile a 14 producători lusitani, Arzuaga Navarro (Spania), Vinitaly Deluxe, Ecoreca, Crama Borha (Spania), Eduardo Miroglio (Bulgaria) Azienda Vitivinicola Malgra (Italia), Michel Torino (Argentina), Ecce Vinum.

Partea de accesorii și utilaje vinificație este reprezentată de: Bilancia (echipamente și accesorii HoReCa), Ippu Packaging (etichete pentru vin), Smurfit Kappa (ambalaje pentru industria vinului), Transilvania Bois (butoaie), Butirom Tonnellerie (butoaie), Itu Refrigeration (vitrine frigorifice), Climadiff (vitrine frigorifice), Gastrotech (accesorii HoReCa), Horeca Expert, Bristot, Cofetaria Armand.

echipamentebilancia

Vincon Vrancea a devenit partener al Târgului Internațional de vinuri GoodWine, completând seria marilor producători de vin care au această calitate în cadrul evenimentului. Producătorul din Focșani își menține statutul de Partener nu doar la ediția din noiembrie 2013, dar si la cele două ediții ale evenimentului din 2014.

Noutăți și participări în premieră la GoodWine – ediția noiembrie 2013

Printre noutățile pe care vizitatorii le vor găsi la această ediție se numără participarea în premieră a importatorului din Portugalia, Premium Drinks. Acesta va aduce în cadrul târgului 14 crame: ADEGA DE CANTANHEDE, ALTA PONTUAÇÃO, HERDADE DOS GROUS, MARTHA’s PORTO, PAÇO DE PALMEIRA, QUINTA CASA AMARELA, QUINTA DA PEDRA, QUINTA DA PEDRA ALTA, QUINTA DA ROMANEIRA, QUINTA DO PESSEGUEIRO, QUINTA DO REGUEIRO, QUINTA DOS ABIBES, SAL TAL QUAL, SÃO DOMINGOS. Importatorul Crama Borha va prezenta în standul propriu, pe lângă vinurile cu care i-a obișnuit până acum pe vizitatorii GoodWine, o serie nouă de mai mulți producători spanioli de vinuri premium. Vinurile producătorului Fautor din Republica Moldova, vor delecta din nou vizitatorii, după o absență de câteva ediții ale târgului. Iubitorii de distilate se vor putea întâlni din nou cu produsele producătorului Barza Alba, din Republica Moldova și distribuit pe piața din România de compania Produse Moldovenești. În materie de prezențe noi, din Bulgaria, vinurile de la crama Katarzyna vor delecta cu siguranță vizitatorii. Ca la fiecare editie GoodWine de toamnă, Ambasada Chile va fi prezentă cu stand de țară. Vinurile companiei Vitis Metamorfosis, vor constitui o altă prezență nouă la GoodWine.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302