Hotel Epoque anunță o creștere de 23% a gradului de ocupare în S1

person Horeca
access_time_filled

Hotel Epoque a înregistrat o creștere de 9% a veniturilor în primul semestru al acestui an, raportând venituri în valoare de 3,461 milioane lei, față de 3,167 milioane lei în aceeași perioadă a anului trecut, conform unui comunicat de presă citat de publicația Bursa.

Oficialii companiei susțin că majorarea afacerilor se datorează noii strategii de management implementate și performanțelor înregistrate de structura de cazare. Hotel Epoque a înregistrat în semestrul I din 2013 o creștere cu 23% a gradului de ocupare față de prima jumătate a anului trecut, operând cu o ocupare medie de 59%, ceea ce poziționează Epoque peste media pieței din București, estimată la 55%.

evolutiehotelepoque„Suntem mândri de performanțele realizate în 2013 și de parcursul extraordinar al Epoque în cei aproape trei ani de la deschidere. Indicatorii de performanță operațională și capitalul de imagine creat demonstrează gradul de maturitate atins și confirmă competitivitatea modelului de business Epoque (…) Creșterea manifestată în prima jumătate a anului 2013 și cu precădere în trimestrul al doilea arată că Epoque își fidelizează cu succes oaspeții și, în plus, reușește să atragă din ce în ce mai mulți turiști din segmentul de leisure; dacă până în 2012 aproximativ 90% din oaspeții Epoque călătoreau în scop de business, în 2013, datorită creșterii puternice a segmentului leisure, ponderea este 75% business și 25% leisure. Până la sfârșitul lui 2013 ne-am bugetat o creștere a veniturilor de 16%, bazându-ne pe consolidarea parteneriatelor cu segmentul business corporate și pe trendul crescător al pieții de leisure, care ne vor conduce la un grad mediu de ocupare peste media pieței„, a declarat Diana Popescu, Owner & CEO Epoque Hotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302