Începe Târgul de Turism Vacanța, ediția de toamnă 2013

person Horeca
access_time_filled

incepetargulvacantaCamera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică Litoral – Delta Dunării, organizează în perioada 1 – 3 noiembrie Târgul de Turism Vacanța.

Prin organizarea sa în incinta Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism Vacanța va beneficia de un trafic estimat de peste 5.000 de vizitatori pe zi, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 -22.00), afirmă organizatorii într-un comunicat.

La târg au fost invitați să participe: agenții de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăți de asigurări, autorități publice, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România și reprezentanți ai unor Oficii de turism din străinătate.

Operatorii de turism vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun și Revelion 2014, precum și discounturi și Oferte Speciale pentru planificarea vacanței în 2014.

Din calendarul acțiunilor desfășurate în cadrul Târgului de Turism Vacanța Constanța 2013 fac parte: spectacole la scenă, prezentări de oferte și destinații turistice și, așa cum am obișnuit publicul la ediția precedentă, tombole cu premii surpriză pentru vizitatori.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302