ANAT: Suprafața ocupată de agențiile de turism la TTR a crescut cu 17%

person Horeca
access_time_filled

expozantittrAsociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) participă în perioada 14-17 noiembrie 2013 la Târgul de Turism al României, cu 55 de agenții membre, suprafața ocupată de agențiile de turism fiind mai mare cu până la 17% față de anul trecut, se arată într-un comunicat al ANAT.

„Târgurile de turism sunt cele mai dinamice evenimente pentru agențiile de turism membre. Dovada acestui fapt o reprezintă creșterea continuă a suprafaței ocupate, cu până la 17% în 2013 față de 2012. Comisia de târguri din cadrul ANAT a reușit pentru prima dată performanța, ca urmare a interesului pentru aceste manifestări, de a lansa încă din toamnă înscrierile pentru primăvara următoare, fiind ocupată până la acest moment o suprafață de 3865 m2. Târgurile reprezintă un excelent prilej de a pune laolaltă profesioniștii acestei industrii, prin intermediul unui bogat program de evenimente conexe – conferințe, seminarii, programe artistice – în timp ce oferă publicului larg posibilitatea de a găsi vacanța dorită în condiții excelente de preț. Manifestările ce se vor derula în toată această perioadă vor crea o atmosferă plină de culoare, caracteristică unui târg destinat vacanțelor”, a declarat Alin Burcea, prim-vicepreședinte ANAT și președintele Comisiei Târguri din ANAT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302