Sărbătorile vin în magazinele Selgros cu o serie de oferte și surprize

person Horeca
access_time_filled

Anul acesta, românii vor sărbători Ziua Națională alături de Selgros, cu un meniu tradițional românesc, dar și cu reduceri la produsele din carmangeriile proprii ale lanțului de magazine cash&carry. Ziua de 1 decembrie dă start ofertelor și surprizelor de Sărbători pregătite de Selgros pentru clienții din toată țara.

Pe 1 decembrie, în fast-food-urile marca Pauză Mică din cele 19 magazine din București, Constanța, Brașov, Târgu Mureș, Craiova, Timișoara, Oradea, Cluj, Arad, Ploiești, Bacău, Suceava, Iași, Galați și Brăila, clienții Selgros pot beneficia de un meniu special cu specific românesc – ciolan sau cârnați cu fasole și vin fiert – la un preț promoțional de numai 5 lei. În plus, toate produsele din carmangeriile proprii, fie carne proaspătă, fie preparate proaspete, afumate sau rotisate, pregătite zilnic de măcelarii Selgros, vor avea un preț promoțional, cu 10 % mai mic.

oraselulcopiilorselgros

Începând cu 6 decembrie, în fiecare zi vineri de la orele 14.00 ” 19.00, respectiv 10.00 ” 15.00 sâmbăta și duminica, Moș Crăciun va fi prezent în toate magazinele Selgros, în Orășelul Copiilor, special amenajat. Cei mici vor avea ocazia să îl întâlnească, să primească daruri din partea sa și să facă poze alături de el. Fotografiile vor fi imprimate și vor fi oferite cadou fiecărui copil.

În plus, pe parcursul lunii decembrie magazinele Selgros își vor prelungi cu o oră programul, fiind deschise de luni până sâmbătă, de la 6.00 dimineața până seara, la ora 23.00, iar duminica de la 07.00 la ora 23.00. În zilele de 30.11 și 01.12 magazinele vor fi deschise în intervalul orar 07.00 – 22.00.

În zilele de 24 și 31 decembrie, magazinele Selgros vor avea program scurt, de la ora 06.00 la ora 16.00, iar pe 25 decembrie și 1 ianuarie vor fi închise.

Orarul detaliat al magazinelor Selgros în luna decembrie cât și ofertele speciale pregătite de Sărbători pot fi consultate pe site-ul www.selgros.ro și pe pagina de Facebook/Selgros.Romania.

Despre Selgros România

Selgros Cash&Carry România este una dintre cele mai importante companii din comerțul românesc, deschizând aici 19 magazine începând cu anul 2001, când s-a lansat în România. Selgros face parte din grupul elvețian TransGourmet.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302