Barmaniada 2013 caută cel mai bun barman entertainer

person Horeca
access_time_filled

etapaentertainmentbarmaniadaCei mai talentați barmani din țară vor întâmpina sărbătorile de iarnă, oferind un spectacol antrenant și inedit, la Barmaniada 2013. Aceștia își vor demonstra abilitățile și profesionalismul în cadrul probei de Entertainment, găzduită de Tonka Soul Cafe, marți, 17 decembrie, începând cu ora 19.00.

A cincea etapă a evenimentului va reuni și anul acesta barmani din toate colțurile țării, într-o competiție plină de energie. Provocarea constă în pregătirea a două băuturi pe bază de whisky într-un mod cât mai spectaculos, participanții având la dispoziție doar 6 minute pentru a impresiona juriul. Aceștia vor avea ocazia să își demonstreze creativitatea și îndemânarea în cadrul unor momente artistice, armonizând diversitatea și rapiditatea mișcărilor cu ritmul muzicii.

Fiind una dintre cele mai spectaculoase laturi ale bartendingului, Entertainment-ul reușește să surprindă prin adevărate spectacole și momente de flair în spatele barului, menite să uimească publicul.

„La etapa de Entertainment, originalitatea, energia și spiritul de competiție sunt mereu la cote maxime. Ne dorim și pentru această ediție să oferim barmanilor șansa de a-și demonstra abilitățile de entertaineri, surprinzând atât publicul, cât și juriul cu momente artistice acompaniate de muzică.”, a declarat Bogdan Nicolae, organizator Barmaniada 2013.

Jurizare și premii

Profesioniști recunoscuți în domeniul bartendingului vor urmări cu atenție evoluția participanților, punctând spectaculozitatea, modul de prezentare și gustul cocktail-urilor pregătite de concurenți. Comisia de jurizare a acestei etape va fi compusă din Marjan Kukuneshosky ” Barmanul Anului 2009 și managing partner la Laborator Cocktail Bar, Costin Gache ” barman profesionist, Bogdan Nicolae ” fondator Barmania și președinte al Asociației Barmanilor Profesioniști din România, Mihai Panfil ” fondator Barmania și barista profesionist.

Seara se va încheia cu desemnarea celui mai bun barman entertainer, care va primi 500 Euro, ocupând locul I. Fericitul câștigător va obține, totodată, și un premiu special, oferit de Finest Call, astfel că valoarea totală a recompensei pentru acesta va ajunge la 1000 Euro. Creativitatea, rapiditatea și îndemânarea le vor aduce și celorlalți câștigători premii: 250 Euro pentru locul II și 150 Euro pentru locul III.

În urma desfășurării celor șase etape de concurs, participantul care acumulează cele mai multe puncte va fi desemnat Barmanul Anului în România și va participa la un training de mixologie, susținut de specialiști internaționali, la ABSOLUT Akademi, în Suedia. Ultima etapă Barmaniada 2013, cea de Barista, va avea loc pe 21 ianuarie.

Barmaniada este cea mai importantă competiție anuală de bartending din România. Obiectivul ei este să dezvolte nivelul de profesionalism din spatele barului și să creeze o comunitate de barmani care să interacționeze și să facă schimb de experiență, punând din ce în ce mai mult accent pe evoluție în meseria lor. BARMANIADA se află la cea de-a cincea ediție. Deținătorii titlului de Barmanul Anului sunt: Marjan Kukuneshoski (Make) în 2009, Sergiu Biriș în 2010, Marian Porumb în 2011 și Alexandru Tudor în 2012.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302