Scae România anunță Coffee Lovers Event 2014

person Horeca
access_time_filled

coffeeloversevent2014A treia ediție a Salonului Internațional al Cafelei se va organiza în perioada 24-27 aprilie 2014, în pavilionul C3 al complexului expozițional Romexpo, a anunțat SCAE România.

Evenimentul este singurul de acest fel din Romania și își propune să aducă împreună producătorii și importatorii de cafea și produse conexe, naționali și internaționali. În cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri și conferințe legate de acest segment de piață.

Iubitorii de cafea din România sunt invitați să deguste diferite sortimente de cafea de cea mai bună calitate, preparate de cei mai buni barista din România, care printre altele vor face și demonstrații impresionante de Latte Art.

SCAE România va organiza în cadrul Coffee Lovers – Campionatul National de Barista, competiții organizate pentru a alege finaliștii ce vor reprezenta România la campionatele mondiale de barista din: Melbourne – Australia în perioada 15-18 mai 2014 (COFFEE IN GOOD SPIRITS, LATTE ART și WORLD CUP TASTERS) și Rimini – Italia în perioada 10-12 iunie 2014 (WBC, BREWERS CUP și WORLD ROASTING CHAMPIONSHIP).

Campionatul Național de Barista va fi alcătuit din 7 competiții: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric, Cup tasting, Brewers Cup și Roasting Championship la care vor participa profesioniști ai cafelei, barista calificați în cele 7 competiții regionale organizate în toată țara.

Accesul la acest eveniment va fi gratuit.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302