Hotelierii sunt invitați în programul “O săptămână la munte”

person Horeca
access_time_filled

osaptamanalamunte2014În această perioadă, în care numărul turiștilor din zona montană a scăzut, datorită lipsei zăpezii din ultimele două luni, Federația Patronatelor din Turismul Românesc își dorește să vină în întâmpinarea hotelierilor din zonele montane prin lansarea celei de-a XI-a ediții a programului „O săptămână la munte”, se arată într-un comunicat.

„Chiar dacă lipsa zăpezii a fost factorul determinant în scăderea gradului de ocupare al hotelurilor de la munte, în această perioadă, Federația Patronatelor din Turismul Românesc își propune prin acest program, să continue misiunea de promovare a României, a turismului montan, asigurând totodată, accesul la odihnă a unui număr cât mai mare de turiști români, la tarife speciale”, se precizează în comunicat. 

Raportat la evoluția tarifelor, la puterea de cumpărare a turiștilor și ținând cont de recomandările făcute de Consiliul Concurenței, FPTR vă propune, pentru această ediție, următoarele tarife maximale: 161 lei pers./sejur 5 nopți (fără mic dejun) la unitățile de cazare (hotel, vilă, pensiune, cabană) de 2 stele, 259 lei pers./sejur (fără mic dejun) la unitățile de cazare de 3 stele, 368 lei pers./sejur (fără mic dejun) la unitățile de cazare de 4 stele.

Până în prezent s-au înscris în program 16 hoteluri, pensiuni și cabane din zonele montane, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Lista unităților de cazare înscrise în program precum și mai multe informații despre acest program găsiți AICI

Programul se desfășoară în perioada 2 februarie – 28 martie 2014.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302