Cum să eficientizezi colaborarea cu sistemele de rezervări online

person Horeca
access_time_filled

La început de an 2014 Asociația Tourism Experts Network (TEN) reia întâlnirile realizate cu specialiștii în turism. Primul eveniment din acest an se adresează în principal hotelierilor însă sunt așteptați și cei care lucrează în agenții de turism, se arată pe site-ul Asociației.

După cum probabil ați observat, tot mai multe agenții de turism din România preferă să-și efectueze rezervările la hotel prin diverși wholesaleri: GTA, Hotelbeds, Tourico, Travco, Jactravel etc.

Fluxul rezervării unui client la un hotel din România devine: Client – Agenție de turism – Integrator – Wholesaler – Chanel Manager – Hotel.

evenimenteTEN

Avantajul principal din punctul de vedere al agențiilor de turism îl constituie disponibilitatea ofertelor în timp real și eventual nivelul tarifar.

În rest, regăsim numai dezavantaje:
•    Pentru client: plătește comisioanele a 3-4 intermediari
•    Pentru Agenții: condițiile de anulare impuse de wholesaleri sunt foarte restrictive, iar de cele mai multe ori plata se face în avans
•    Pentru hotelieri: se așteaptă încasarea contravalorii rezervărilor după cel puțin 2 luni.

Totuși te-ai întrebat de ce agențiile de turism din România preferă colaborarea prin wholesaleri și nu direct cu hotelierii din România?

De ce un hotelier trebuie să aștepte 2 luni să încaseze banii pentru rezervările venite de la agențiile de turism românești prin wholesaleri?

Cum putem îmbunătăți colaborarea cu agențiile de turism din România?

Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, Asociația TEN a invitat unul dintre cei mai importanți integratori din România, OMEGA HOTELS, care colaborează cu peste 1500 de agenții din România și cu aproximativ 400 de agenții din străinătate, cu prilejul conferinței „Cum sa eficientizăm colaborarea cu sistemele de rezervări online”, adresate hotelierilor din România.

În partea a 2-a a întâlnirii puteți afla și beneficiile colaborării cu un Channel Manager; vor fi prezentate și câteva din produsele de CM aflate pe piața din România.

Evenimentul are loc în data de 20 februarie 2014 la hotelul Residence Arc de Triomphe din București.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informații despre eveniment precum și despre înscriere găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302