Hotelurile de business românești cu cele mai multe rezervări de la hotel.info

person Horeca
access_time_filled

tophoteluribusinessromaniaPortalul internațional de rezervări hotel.info a efectuat o analiză a rezervărilor din segmentul unităților cu 2-4 stele (inclusiv 4,5 stele) făcute de persoane care au călătorit în scopuri de afaceri în anul 2013 și a stabilit care sunt hotelurile de business cu cele mai multe rezervări din România și din întreaga lume.

Potrivit analizei, persoanele care călătoresc în scopuri de afaceri preferă în special unitățile cu 4 stele. Pe lângă aceasta, Ralf Priemer, care, în calitate de director, răspunde, printre altele, de vânzări în domeniul hotelier la hotel.info, explică : „Comentariile oaspeților de pe site-ul nostru web arată că toate aceste unități beneficiază de o notă de evaluare ridicată și o rată de recomandare altor persoane care adesea este de peste 95%.”*

„Persoanele care călătoresc în scopuri de afaceri constituie un grup țintă important pentru hoteluri. Ele călătoresc mult și, în mod corespunzător, fac frecvent rezervări. La alegerea hotelului, raportul preț-servicii, recomandările și situarea constituie criterii importante. Hotelurile care au argumente convingătoare în aceste privințe pot profita în mod deosebit”, se arată într-un comunicat emis de hotel.info.

hoteluribusinessromania

hoteluridebusiness

*Indicație privind procedura: Ranking-ul celor 10 hoteluri de business cu cele mai multe rezervări din România, de la hotel.info, s-a efectuat pe baza numărului rezervărilor. Au fost analizate hoteluri cotate cu de la 2 la 4,5 stele, inclusiv. Pentru comparația internațională au fost stabilite hotelurile de business cu cele mai multe rezervări din fiecare țară, în anul 2013. Unitățile câștigătoare la nivel național au ajuns în ranking-ul superior, conform numărului lor de rezervări. Situația: 24.01.2014.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302