România se promovează pe piața israeliană

person Horeca
access_time_filled

În perioada 10-11 februarie a.c, Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism, Maria Grapini, însoțită de Președintele Autorității Naționale pentru Turism, Răzvan Filipescu, au efectuat o vizită oficială în Israel.

În cele două zile, Ministrul Maria Grapini a participat la deschiderea târgului de turism de la Tel Aviv, The International Mediterranean Tourism Market, a vizitat pavilionul românesc din cadrul târgului și a avut întâlniri cu oficiali ai țării gazdă, se arată într-un comunicat de presă.

targdeturismtelaviv

În cadrul vizitei, Ministrul Delegat s-a întâlnit cu dl Avisahy Braverman, deputat în Knesset, președinte al Comisiei economice, președinte al Comisiei mixte economico-financiare pentru promovarea Concurenței în sectorul alimentar, membru în Comisia financiară, precum și cu reprezentanți ai mediului de afaceri autohton, cum ar fi domnul Zvi OREN, Președintele Asociației Industriașilor din Israel, cu dl Yossi Fatael, CEO „Israel Tourist and Travel Agents Association”, precum și cu doamna Colette AVITAL președintele Camerei de Comerț Israel – România.

În cea de-a doua zi a vizitei în Israel, Ministrul Maria Grapini s-a întâlnit cu dl Uzi LANDAU, ministrul Turismului din Israel și a participat la un seminar pentru promovarea României ca destinație turistică.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302