Vinvest susține promovarea vinului în evenimente culturale

person Horeca
access_time_filled

degustarivinuriCu ocazia organizării Salonului Internațional de Vinuri VINVEST Timișoara în perioada 11-13 aprilie 2014 la Centrul Regional de Afaceri, VINVEST va participa în calitate de partener la următoarele evenimente care vor anunța cea de-a XI-a ediție:

Marți,11 martie 2014, ora 19.00
Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș
Vera&Friends
Concert unplugged

Vera Ciocan a debutat în urmă cu douăzeci de ani la Timișoara, alături de Bega Blues Band, în celebra locație din acele vremuri, Jazz, situată pe malul râului Bega. În 1997, s-a alăturat grupului New Version, după care a format grupul Moody Stuff. Repertoriul conține piese jazz, blues, pop interpretate de celebri cântăreți: Melody Gardot, Norah Jones, Frank Sinatra, Nat King Cole, Ella Fitzgerald și alții.
Intrare liberă.

Vineri, 14 martie 2014, ora 20.00
Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați, Strada Vasile Milea, nr. 42, Arad
Degustare de vin

Clubul (CDViN) a fost înființat în februarie 2012 de Vestik, ONG care are ca obiect de activitate promovarea vinului românesc.

În cel mai ascuns cotlon al casei noastre aproape centenare, acolo unde altadată erau paianjeni și igrasie, țevi contorsionate și lemne putrezite, am amenajat din senin o vinotecă.

Pereții clubului găzduiesc patru sute de autografe ale personalităților din lumea culturală, sportivă și politică. Cu trei boguri și două site-uri, universul Degustătorilor de Vin Neautorizați are în centrul său Vinul, sursă de inspirație pentru povești din trecut, prezent și viitor depănate în spirit ludic.

Miercuri, 19 martie 2014, ora 19.00
Filarmonica Banatul Timișoara, Sala Capitol
Despre Sufletul românesc cu Dan Puric

Participă Orchestra Simfonică și Corul Ion Românu ale Filarmonicii Banatul

Există în sufletul acestui neam o timiditate în fața lumii. Și cum lumea de astăzi e arogantă, obraznică și îngâmfată, ai sentimentul că, în intimitatea lui, sufletului românesc îi e rușine să participe la ea. Dar asta nu dintr-o resemnare, ci dintr-un fel de zare interioară care spune că veșnicia nu poate fi atinsă de istorie. (Dan Puric)

Fondurile obținute vor fi donate în totalitate Clinicii Nera, prima clinică  de recuperare oncologică.

Bilet 50 lei.

Vineri, 21 martie 2014, ora 18.00
Calpe Gallery, Timișoara
Calpe Gallery, doi ani de existență

Degustare de vin în cadrul unei expoziții de artă contemporană. 
Calpe Gallery susține artiștii debutanți.
Intrare liberă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302