Federația Patronatelor din Turism a încheiat un parteneriat cu ASE

person Horeca
access_time_filled

stagiipracticaturismFederația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a încheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Comerț, Departamentul de Turism și Geografie în vederea realizării stagiilor de practică pentru studenți.

Pentru prima dată în acest an, tuturor masteranzilor de la masterul de Administrarea Afacerilor în Turism și de la masterul de Management și Marketing în Turism, li s-au oferit locuri pentru practică în unitățile membre FPTR. Prin acest parteneriat, FPTR își propune întărirea relației dintre mediul academic și membrii săi, precum și dezvoltarea competențelor practice ale viitorilor lucrători din turism, se arată într-un comunicat de presă.

Prin acest parteneriat, studenților li se oferă oportunitatea de a se familiariza cu atmosfera de lucru dintr-un hotel sau dintr-o agenție și de a cunoaște fluxul de activități, din cadrul tuturor departamentelor, sprijinind direct angajații, pentru îndeplinirea activităților zilnice. Această perioadă, petrecută într-o echipă profesionistă, alături de oameni cu experiență, trebuie valorificată la maximum, deoarece reprezintă o experiență practică și valoroasă pentru domeniul în care studenții se vor specializa.

În cadrul stagiilor de practică, studenților li se oferă posibilitatea să ia contact cu mediul real de lucru, să treacă bariera nivelului teoretic, să implementeze cunoștințele acumulate în decursul anilor de studiu și să-și îmbunătățească competențele profesionale pentru a face față provocărilor actuale din industria turismului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302