Cei mai buni barmani din lume concurează în finala globală World Class

person Horeca
access_time_filled

competitiebarmanidiageoCei mai buni barmani din România și din lume se vor întrece în Marea Britanie pentru titlul de Barmanul Anului 2014 Diageo Reserve World Class. Finala Globală a Competiției World Class, cea mai importantă competiție pentru barmani la nivel mondial, va avea loc în Marea Britanie în perioada 28 iulie – 1 august 2014.

După un an plin de provocări la nivel național și regional, în Finala Globală vor concura cei mai buni 50 de barmani din lume, care vor transpune experiența consumării unei băuturi de calitate într-o cultură, într-o poveste despre oameni și locuri, se arată într-un comunicat.

Anul acesta, pentru prima dată, consumatorii vor avea ocazia să asiste la Finala Competiției World Class, să participe la evenimentele tematice și să se inițieze în cultura consumului băuturilor de calitate.

Lansată în anul 2009, Finala Globală World Class este o platformă recunoscută internațional, un punct de referință în domeniul mixologiei, prin care este premiat Barmanul Anului 2014 Diageo Reserve World Class. Barmanii World Class sunt recunoscuți în lume datorită caracterului sofisticat, a serviciilor impecabile de servire și a modului în care reușesc să îmbine tradiția și contemporaneitatea în arta preparării băuturilor. Finala Globală World Class, una dintre cele mai prestigioase competiții pentru barmani din lume, va fi jurizată de cei mai importanți mixologi din lume, jurnaliști ai celor mai cunoscute publicații de lifestyle, proprietari ai celor mai renumite baruri din lume și cei mai buni artizani din această industrie.

O adevărată provocare de gust și stil cu arome britanice, Finala Globală va prezenta cocktailuri inovatoare create de cei mai talentați barmani din baruri celebre din întreaga lume. Evenimentul, care va avea loc în două locații, va evidenția arta scoțiană a blending-ului și cultura contemporană a cocktailurilor de lux. World Class 2014 creează un mix perfect de tradiție și inovație de ultimă oră pentru a face din această competiție un eveniment memorabil. Această sinteză reflectă în totalitate talentul barmanilor de elită, notele distinctive ale celor mai fine băuturi din lume și valorile țării gazdă din acest an.

Suntem bucuroși să anunțăm Finala Competiției Diageo Reserve World Class, un eveniment de referință în industria băuturilor de lux și cea mai renumită competiție de acest tip din lume. Sunt încântat de faptul că am reușit să lansăm acest program și în România și să văd din ce în ce mai mulți barmani români înscriindu-se într-o competiție care se bucură de renume și care descoperă și valorifică talente, aducând experiența consumului băuturilor de calitate la cele mai înalte standarde„, a declarat Nikolas Xystouris, General Manager PPD Romania.

World Class celebrează cei mai talentați barmani din lume și cultura consumului de băuturi rafinate. Anul acesta, itinerariul World Class aduce un tribut țării de origine și revine în Marea Britanie cu noi trenduri care ridică acest eveniment la rangul de cea mai renumită și recunoscută competiție pentru barmani din lume. Începând cu luna iulie a acestui an, invitații noștri se vor bucura de aroma whisky-ului scoțian și se vor lăsa călăuziți de experiența „deluxe” oferită de World Class în Londra. După sosirea în capitala londoneză și luarea pulsului orașului britanic, plini de inspirație, barmanii noștri se vor îmbarca în călătoria World Class Live, o provocare unică în viață și o experiență pentru cei mai rafinați consumatori din întreaga lume„, a declarat Viorel Ognean, Reserve Brands & Sales Development Director Eastern Europe, Diageo.

Prin programul anual, barmanii World Class sunt instruiți folosind colecția de băuturi fine din portofoliul de lux al Diageo Reserve ” Vodka KETEL ONE®, Vodka CÎROC®, Gin TANQUERAY® No.TENâ„¢, Tequila DON JULIO®, Rom ZACAPA®, Bulleit® Bourbon, Talisker Single Malt Scotch Whisky și JOHNNIE WALKER® GOLD LABEL RESERVEâ„¢ Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® PLATINUM LABELâ„¢ Blended Scotch Whisky și JOHNNIE WALKER® BLUE LABELâ„¢ Blended Scotch Whisky.

Finala Globală a Competiției WORLD CLASSâ„¢ poate fi urmărită pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/DiageoWorldClassRO.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302