S-a lansat portalul web dedicat gastronomiei europene

person Horeca
access_time_filled

portalgastronomieeuropaPortalul web dedicat gastronomiei europene se găsește online la adresa www.tastingeurope.com. Portalul a fost realizat de către Comisia Europeană în colaborare cu Comisia Europeană de Turism (organizație stabilită în Bruxelles care reprezintă birourile de turism naționale), scopul principal al acestei inițiative fiind acela de a crea sinergii între sectorul de turism și cel alimentar, în beneficiul ambelor părți.

Practic oricine dorește să experimenteze diversa bucătărie europeană, poate găsi informații despre festivaluri și târguri alimentare din Europa.

Birourile turistice de la nivel național și local au la dispoziție un instrument facil și fără costuri prin care pot promova evenimentele gastronomice proprii și obține o vizibilitate sporită.

Scopul principal al acestei inițiative este de a crea sinergii între sectorul de turism și cel alimentar, în beneficiul ambelor părți. Mai mult, portalul dorește să demonstreze că Europa, ca destinație turistică, este atractivă nu doar pentru istorie, artă și peisaje impresionante, dar și pentru extraordinarele și diversele tradiții culinare.

În acest moment există peste 180 de evenimente inserate on-line. Realizatorii portalului și-au propus să crească numărul acestora, iar organizatorii de evenimente de profil sunt invitați să le promoveze pe acest site. Adăugarea unui eveniment nu generează niciun cost. Procedura este simplă: se trimite un e-mail de pe site din pagina „Contact us”; în 24 de ore se va primi un formular pentru a fi completat cu o descriere a evenimentului, câteva fotografii și informații pentru turiști. Pentru moment, portalulul este disponibil doar în limba engleză, dar se poate încărca conținut și în altă limbă, urmând ca în viitor platforma să ofere informații și în alte limbi.

Puteți vizita portalul european dedicat gastronomiei la adresa www.tastingeurope.com.

Sursa foto: blog.nh-hotels.com.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302