La Fantana a achiziționat distribuitorul Lavazza în România

person Horeca
access_time_filled

La Fantana se extinde prin preluarea distribuției Lavazza în segmentele companii și HoReCa

La Fantana, lider al pieței de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator din România și Serbia, a achiziționat compania Blue Coffee Service, distribuitor autorizat al produselor Lavazza în România.

lavazzatrainingcenter

La Fantana va oferi astfel clienților săi, pe lângă servicii și produse personalizate de furnizare a apei, și o gamă completă de produse din cafea, se arată într-un comunicat de presă. Achiziția se înscrie în strategia generală a companiei La Fantana de consolidare a prezenței pe piață și de extindere a portofoliului de servicii și produse.

Prin această achiziție La Fantana preia 9.500 de aparate de cafea, care se adaugă celor 110.000 de watercoolere deservite în prezent.

Strategia noastră este de a integra permanent produse și servicii noi, astfel încât să surprindem așteptările clienților noștri. Avem o rețea de distribuție extinsă și eficientă, care ne permite să dezvoltăm noi direcții. Preluarea distribuției Lavazza este un prim pas, care marchează începutul unei etape noi în evoluția companiei„, a declarat Cristian Amza, Chairman of The Board La Fantana Group.   

La Fantana a raportat o cifră de afaceri de 29 milioane de euro în 2013 în Romania și Serbia și are un portofoliu de peste 40.000 clienți. Blue Coffee Service a înregistrat în anul 2013 o cifră de afaceri de 9,7 milioane de euro și are 82 de angajați.

Lavazza este astăzi unul dintre cele mai importante branduri de cafea din lume, prezent în peste 90 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302