Hotelul Starlight Suites a fost transformat în clădire de birouri

person Horeca
access_time_filled

birourimetropoliscenterSoravia Group a finalizat reconversia hotelului Starlight Suites din cadrul Metropolis Center în spații de birouri, noul corp fiind denumit Metropolis Bravo, potrivit unui comunicat al companiei, citat de publicația Bursa.

Reconversia hotelului a fost dictată de condițiile din piață, în contextul în care perspectivele privind spațiile de birouri de pe piața imobiliară din București sunt pozitive. Valorificarea potențialului unei clădiri istorice din zona centrală a Capitalei a dus la decizia de a transforma hotelul în spații de birouri. Investiția s-a ridicat la aproximativ 1 milion euro și a presupus adaptarea spațiilor la cele mai noi standarde din industrie.

Complexul multi-funcțional Metropolis Center dispune acum de o suprafață totală închiriabilă de 19 mii mp, dintre care 11 mii mp sunt destinați spațiilor de birouri de clasă A, în corpul Metropolis Alpha iar 5.500 mp sunt destinați birourilor de clasă B+, în corpul Metropolis Bravo, la care se adaugă zona de retail și restaurante.

Din totalul spațiilor de birouri din Metropolis Bravo, 65% sunt disponibile spre închiriere, 35% fiind deja contractate de clienți noi cât și de clienți existenți care și-au extins operațiunile în centru. Metropolis Alpha este închiriat în proporție de 95-100%, se mai arată în comunicat.

„Ne propunem ca în continuare să creștem gradul de ocupare al Metropolis Center, având în vedere că suntem deja în negocieri avansate pentru încă 20-30% din spațiile noi. Avem așteptări optimiste și până la sfârșitul anului ne dorim să avem în portofoliu clienți pentru majoritatea spațiilor disponibile”, a declarat Lorenz Tragatschnig, Managing Director Soravia România.

Soravia România este subsidiara locală a Soravia Group care își concentrează activitatea în Europa Centrală și de Est prin două divizii: investiții și dezvoltare imobiliară. Compania și-a început activitatea în România în 1999 și a fost una din primele activități antreprenoriale ale Soravia Group în estul Europei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302