Astăzi are loc finala pe România a competiției World Class

person Horeca
access_time_filled

finalaworldclass2Finala pe România a celui mai mare eveniment anual internațional de bartending – World Class Competition are loc luni, 26 mai, începând cu ora 18.30, la Fratelli Social Club.

15 dintre cei mai buni barmani din România își vor etala talentul în vederea obținerii titulaturii de cel mai bun barman din România, ce va lua drumul Londrei spre marele titlu: cel mai bun barman din lume.

Evenimentul de astăzi este organizat de Diageo, lider internațional al băuturilor premium și PPD România, lider distribuitor al băuturilor premium și susținut de Molecule F.

Finala Globală a Competiției World Class va avea loc în Marea Britanie în perioada 28 iulie – 1 august 2014. După un an plin de provocări la nivel național și regional, în Finala Globală vor concura cei mai buni 50 de barmani din lume.

Lansată în anul 2009, Finala Globală World Class este o platformă recunoscută internațional, un punct de referință în domeniul mixologiei, prin care este premiat Barmanul Anului 2014 Diageo Reserve World Class. Barmanii World Class sunt recunoscuți în lume datorită caracterului sofisticat, a serviciilor impecabile de servire și a modului în care reușesc să îmbine tradiția și contemporaneitatea în arta preparării băuturilor.

Finala Globală World Class va fi jurizată de cei mai importanți mixologi din lume, jurnaliști ai celor mai cunoscute publicații de lifestyle, proprietari ai celor mai renumite baruri din lume și cei mai buni artizani din această industrie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302