Selgros caută cei mai pricepuţi bucătăraşi

person Horeca
access_time_filled
  • Au început preselecțiile pentru Arena Bucătărașilor, competiția culinară dedicată celor mici 

Selgros Cash&Carry România anunță începerea înscrierilor pentru Arena Bucătărașilor, competiția dedicată micilor pasionați de gastronomie. Pentru prima dată de când Selgros organizează Arena Bucătarilor, anul acesta și copiii vor avea ocazia să-și măsoare forțele în bucătărie. Preselecțiile se vor desfășura online, prin intermediul aplicației dedicate competiției, urmând ca 10 finaliști să se „înfrunte” live în fața publicului și a juriului în cadrul evenimentului organizat în București, pe 10 septembrie. 

competitiearenabucatarasilor

Până pe 14 iulie, părinții trebuie să încarce în aplicația specială Arena Bucătărașilor o poză în care cel mic pregătește mâncare, alături de rețeta preferată. Primele 20 cele mai populare fotografii vor fi jurizate de către reprezentanții Selgros Cash&Carry România, urmând ca în marea finală să ajungă 10 dintre cei mai originali și creativi bucătărași. Arena Bucătărașilor se adresează tuturor copiilor pasionați de bucătărie cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani din orașele în care există un magazin Selgros.

Anul acesta, tradiționala Arena Bucătarilor include și o competiție dedicată copiilor. Dacă în ultimele luni cei mici s-au aliat și împrietenit cu fructele și legumele în cadrul proiectului „Sănătatea începe din farfurie”, acum îi vom vedea direct la treabă, încurajați de super-eroii preferați. Obiceiurile alimentare sănătoase se formează din familie, iar noi facem primul pas să-i implicăm pe cei mici în bucătărie, provocându-i să fie creativi și să se distreze gătind.” – a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România. 

Premiile puse în joc sunt:

Premiul 1: o bicicletă Mountain Bike cu echipament de protecție
Premiul 2: o trotinetă cu echipament de protecție și un set de Badminton
Premiul 3: un set de cărți educative

Regulamentul ce include detaliile organizării competiției Arena Bucătărașilor poate fi accesat online, la www.selgros.ro, în secțiunea Arena Bucătarilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302