România a atras peste 14.000 turiști din Republica Moldova, în primele 5 luni

person Horeca
access_time_filled

turistimoldoveniromaniaOferta turistică a României a atras în primele 5 luni ale anului 2014 un număr de peste 14.000 turiști din Republica Moldova, ceea ce reprezintă o creștere cu 6.6% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru ca acest trend de creștere să se mențină, Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism prin Autoritatea Națională pentru Turism va intensifica acțiunile de promovare a României ca destinație de vacanță pentru turiștii moldoveni.

În perioada imediat următoare, printre acțiunile de promovare proprii sau în parteneriat cu mediul privat se înscriu:

  • campanii outdoor de promovare a destinațiilor turistice din România (octombrie 2013 – octombrie 2014) / timp de un an de zile, începând cu luna octombrie, se vor realiza campanii outdoor de promovare a destinațiilor turistice din România.
  • promovarea ofertelor speciale ale Federației Patronatelor din Turismul Românesc prin crearea unui un sistem de rezervări on-line unde se vor găsi oferte de prețuri cu 20% mai ieftine pentru litoralul românesc.
  • info tripuri pentru tour operatori, reprezentanții mass-media și liderii de opinie din Republica Moldova. Aceștia vor fi invitați să participe la diverse evenimente de promovare a diferitelor regiuni istorice din țară.

În perioada 17-18 iulie 2014, domnul minstru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, Florin Nicolae Jianu, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova, cu ocazia deschiderii Camerei de Comerț Bilaterale România – Republica Moldova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302