Foodpanda se extinde în Constanța și Brașov

person Horeca
access_time_filled

extinderefoodpanda2foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alte două orașe importante din țară, Constanța și Brașov, după o extindere rapidă în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. În prezent, pe platformă sunt disponibile, în fiecare oraș, meniurile a peste 13 restaurante de top. 

Potrivit oficialilor companiei, până la finalul anului, numărul restaurantelor listate pe foodpanda va fi de peste 40, în fiecare dintre cele două orașe.

În ambele orașe abia ne-am lansat, negociem pe ultima sută de metri cu toate restaurantele apreciate și recunoscute pentru mâncărurile excelente din meniu. Obiectivul nostru este același ca în fiecare oraș cu prezență foodpanda, să atragem toate numele importante, recunoscute în rândul consumatorilor și cu bucătării de cea mai bună calitate„, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

Printre restaurantele din Brașov prezente deja pe platformă se numără Sushi Ya sau Pizza Bella Napoli, în timp ce constănțenii pot comanda deja de la Chopstix, Templul Soarelui sau Chinese Garden direct de pe foodpanda.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302