Restaurantul Retsina s-a mutat lângă OSHO

person Horeca
access_time_filled

retsina1În urma unei oportunități de spațiu, familia Malideros a decis relocarea restaurantului Retsina lângă OSHO. Noua formulă funcționează de miercuri, 30 iulie, se arată într-un comunicat.

Administrarea mai eficientă a afacerii și faptul că cele două restaurante au acum bucătăria comună au fost principalele criterii care au stat la baza deciziei mutării Retsina lângă OSHO.

Capacitatea noului restaurant este de 64 de locuri, pe o suprafață de 152 de mp. Restaurantul OSHO are o capacitate de 88 de locuri, pe 160 mp, iar terasa 100 de locuri.

Deoarece restaurantele comunică între ele, a fost realizat un concept unitar la nivel de meniu și design interior, fiind păstrată, în același timp, atât personalitatea Retsina cât și cea OSHO. Restaurantele rămân poziționate pe segmentul „casual to fine dining”.

Întrebați ce înseamnă un concept unitar la nivel de meniu, reprezentanții restaurantului ne-au declarat că va exista un meniu comun. „Pentru că cele două restaurante comunică în noua formulă, s-a considerat că este mai bine să existe un meniu comun. Din meniul Retsina au fost păstrate preparatele din pește și dulciurile care se potrivesc cel mai bine cu noul concept”.

„Meniul Retsina cuprinde cele mai apreciate preparate din pește și fructe de mare, iar cel OSHO cele mai bune fripturi din oraș”, se mai arată în comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302