Peroni Nastro Azzurro te invită să descoperi harta culinară a Italiei

person Horeca
access_time_filled

Pentru toți cei care își doresc să devină gazde desăvârșite, Peroni Nastro Azzurro oferă un ghid complet pentru o cină în stil Italian, în cadrul unor show-uri de live cooking desfășurate în unele dintre cele mai prestigioase restaurante din București, Constanța, Brașov și Timișoara. Inspirată de ospitalitatea italienilor, incursiunea în lumea bunului gust creată de Peroni pune la dispoziția oaspeților ingredientele care ghidează simțurile pe harta culinară a Italiei: savoarea preparatelor, bucuria de a petrece timp alături de cei dragi, detaliile rafinate ale decorului.

cinaperoni

Traseul în lumea rafinată a Italiei a fost introdus prin aromele ingredientelor atent alese pentru a încânta simțurile: de la savoarea ierburilor proaspete, care i-au introdus pe cei prezenți în atmosfera Toscanei, la pastele specifice regiunii Emilia-Romagna și până  peccorino și diferitele tipuri de salumi care amintesc oricărui gurmand de Abruzzo și de gastronomia specifică. Călătoria culinară a fost desăvârșită prin dulciurile pentru care sicilienii sunt renumiți – cannolii, granita sau gelato – care au bucurat atât gustul, cât și văzul oaspeților.

Incursiunea nu ar fi putut fi completă fără un cunoscător care să îi ghideze pe cei prezenți în povestea preparatelor și a regiunilor din care provin. Acesta a fost rolul chef-ului, care a dezvăluit publicului secretele unei gazde perfecte, cele mai savuroase ingrediente și amestecuri, inspirate de rafinamentul și bucuria stilului Italian.

cinaperoni2

Alături de ingredientele care au dat savoare preparatelor, decorurile simple și cromatica rafinată au alcătuit un adevărat spectacol dedicat frumosului, o călătorie în care adevaratele repere pentru cei prezenți au fost simțurile. Culorile calde ale luminilor, pe fundalul serilor calde, au completat complet cromatica preparatelor și a mesei aranjate cu grijă și pasiune pentru cele mai mici detalii. Porțelanul delicat al farfuriilor așezate la milimetru, albul imaculat în care mesele au fost îmbrăcate și aranjamentele florale sunt doar câteva dintre elementele oferite ca sursă de inspirație de Peroni pentru o călătorie culinară în Italia. Pe acest fundal, oaspeții s-au bucurat până târziu de conversații antrenante despre amintiri și planuri care au adus zâmbetul pe buzele tuturor.

Peroni Nastro Azzurro continuă incursiunea în lumea bunului gust printr-un nou show de live cooking în restaurantul Trattoria Buongiorno Victoriei din București, pe 4 octombrie. Te invităm să redescoperi bucuria timpului petrecut alături de cei mai apropiați prieteni și savoarea unei cine în stil italian, alături de berea italiană super premium numărul 1 în lume!

 

logo_Buongiorno peroni

 


Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302