Primul serviciu de delivery cu mȃncare jamaicană se lansează în Bucureşti

person Horeca
access_time_filled

jamalBrandul de mâncare jamaicană Jamal, o inițiativă gastronomică unică în Romȃnia, așa cum o prezintă inițiatorii, se lansează miercuri în capitală. Jamal este un proiect antreprenorial cu capital 100% românesc și acoperă o zonă neexploatată pȃnă acum a segmentului de livrări de pe piața locală. Astfel, Jamal le oferă bucureștenilor o varietate de preparate culinare care redau aromele bucătăriei jamaicane.

În acest moment, conform datelor noastre, există doar cȃteva restaurante jamaicane în Europa și prea puține în partea de est. Astfel, ne-am propus să fim pionieri în domeniu și să aducem în România savuroasa bucătărie jamaicană. Românii sunt întotdeauna amatori de mâncare bună, iar Jamal îi va surprinde plăcut prin diversitatea condimentelor, creativitatea preparatelor și gustul autentic jamaican„, susține Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

Jamal este un proiect antreprenorial unic în țară, ce completează diversitatea de opțiuni culinare printr-un concept gastronomic nou – bucătăria jamaicană. Jamal își propune să devină în scurt timp un furnizor de referință printre specialitățile prezente în capitală și să ocupe un loc de top în segmentul de livrări al bucătăriilor cu specific internațional.

Bucătăria jamaicană, unică în lume datorită combinațiilor inedite de condiment și ingrediente, are o tradiție îndelungată, puternic influențată de diversitatea coloniștilor care au locuit pe insulă de-a lungul secolelor. Urmând cu strictețe rețetele autentice jamaicane și ingredientele folosite de bucătarii insulei, Jamal deschide un nou univers culinar în București.

mancarejamaicana2

Jamal propune bucureștenilor unele dintre cele mai populare feluri de mâncare consumate de jamaicani, printre care specialitățile de patiserie numite „patties”, cu pui, vită sau legume, supa de mango cu creveți, preparatele în sos jerk sau curry și orezul cu fasole roșie. Jamal completează meniul cu deserturi și băuturi răcoritoare, precum budinca de cartofi dulci cu glazură de castane, rum cake-ul însiropat în rom autentic jamaican și sucul de morcovi.

Momentan, preparatele Jamal sunt disponibile doar prin livrare în București. Site-ul www.jamalfood.ro oferă și meniuri complete pentru masa de prȃnz, la prețuri speciale, personalizate pentru a răspunde tuturor preferințelor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302