Lanțul francez Le Grenier à Pain inaugurează prima brutărie la București
Miercuri 26 noiembrie, are loc inaugurarea oficială a brutăriei Le Grenier à Pain, concept realizat de Michael Galloyer, profesor la France’s Ecole Nationale Superieure de la Patisserie și consultant la Professional Pastry School of Japan in Tokyo.
După ce a creat cunoscuta patiserie Le Trianon în zona Angers, Michael Galloyer inaugura în 1998 lanțul Le Grenier à Pain – un concept de brutărie cu un spațiu cald și prietenos, unde clienții pot asista la procesul tradițional de pregătire al pâinii la orice moment din zi.
Brand-ul Le Grenier à Pain nu s-a oprit între granițele franceze, extinzându-se la nu mai puțin de 30 de boulangerii tradiționale în întreaga lume în destinații precum Japonia, Beirut, China și Rusia. De mâine, pe aceasta hartă, se află și România.
Le Grenier à Pain București respectă calitatea și tradițiile franceze, oferă însă o gamă fină de preparate autentice și proaspete, realizate cu ingrediente naturale, fără conservanți. Produsele sunt preparate și coapte la fața locului cu ajutorul metodelor tradiționale. Printre acestea se numără croissante, pâinici tradiționale, brioșe, patiserii fine – tarte și prăjituri cu creme proaspete și fructe – , precum și ceaiuri și sucuri fresh și multe altele.
Miercuri, la lansarea oficială, artistul Nicolae Voiculeț va susține un recital, iar prezentatoarea evenimentui va fi Luana Ibacka.