Flavours deschide un nou concept de restaurant în Bucharest Business Park

person Horeca
access_time_filled

Flavours Food Design deschide un nou concept de restaurant în Bucharest Business Park. Noul restaurant, denumit „Stradale”, va funcționa la parterul Bucharest Business Park, oferind chiriașilor o selecție dintre cele mai actuale concepte de food&dining, se arată pe site-ul flavours.ro. De asemenea, Flavours va aduce în această locație și conceptul nou de „live cooking”, în care clienții vor asista la prepararea diferitelor sortimente, ce vor fi realizate chiar în inima locației.

Flavours Food Design activează în trei domenii de business interconectate și anume: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful by the Lake, Le Bistro, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) și operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

stradalerestaurant

Sunt foarte entuziasmat de noua provocare. Până acum, Flavours s-a concentrat pe timpul liber, dar acum ne îndreptăm spre timpul petrecut la birou, care reprezintă de fapt peste 75% dintr-o zi obișnuită.

Aici am dezvoltat un concept complet nou pe piața din România, în care ne vom axa pe Street Food, într-o ambianță relaxată și cool. Vom avea, în premieră, o zonă de live cooking, ce va include un Robata Grill și un Tandoor Oven. Am fost personal într-o nouă „excursie” la Londra pentru un training on-site cu experții în domeniu.

Designul „Stradale” – așa se numește noua locație – a fost realizat de prietenul și partenerul nostru, Mihai Popescu, cel care a fost implicat în toate locațiile Flavours-Fratelli de până acum – Biutiful-urile, Fratelli Lounge, Bistro, Espresso Bar și noile locații pe care le avem în plan. Suntem foarte mândri de soluția de breakfast pe care o vom oferi și mai ales de coffee&cocoa de dimineață, pentru care am ales să ne asociem cu numărul 1 în domeniu, super echipa Origo. Nu vom uita nici de after hours, nici de evenimentele private pentru chiriașii din BBP. Pe scurt, vom deschide porțile unei lumi noi, de mult așteptate„, declară Chef FOA, Executive Chef Flavours Food Design.

Sursa: www.flavours.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302